Simicska még mindig küzd: szoci kenyérrel harcol Orbán ellen

Simicska még mindig küzd: szoci kenyérrel harcol Orbán ellen

Miután Simicska Lajos kimondta Orbánról, hogy egy g*ci, most egy jóval finomabb módját választotta a Fidesz elleni bosszúnak: csak MSZP-s kenyeret vásárol. 

Nemrég számoltunk be arról, hogy pont öt éve történt Simicska Lajos Orbán-ellenes pálfordulása. Az ominózus "Orbán egy geci!" mondatot a magyar történelem egyik legnagyobb politikai küzdelme követte.

Bár a felcsúti miniszterelnök egykori tettestársa vesztesen került ki a küzdelemből, Simicska a maga módján még mindig ellen áll.  

Miután kiderült, hogy Simicska Hárskúton foglalkozik lótenyésztéssel, a Blikk ellátogatott a községbe. 

Kiderült többek közt, hogy az ex Fidesz-oligarcha már nem hajlandó a helyi közértben zirci kenyeret venni, csak és kizárólag ajkait vásárol. Ajka ugyanis MSZP-s város, míg Zirc fideszes. 

Így küzd tehát egy bukott stróman egykori főnöke ellen. Vajon Pénztáros Lőrinc gigastrómanról mikor fog kiderülni, hogy nem vásárol fideszes terméket, mert gazdája átverte?

5 éve, hogy Orbánt saját strómanja nevezte g*cinek

Nem is olyan rég Mészáros Lőrincz és Tiborcz István gazdagodása még nem volt olyan fontos Orbánnak, mivel volt egy főoligarchája Simicska Lajos személyében. A 444.hu most arra emlékeztet, immár öt éve, hogy Simicskát annyira felidegesítette Orbán, hogy nyilvánosan "gecinek" nevezte. Ezzel az egész országot megdöbbentette.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.