Szabó Szabolcs: Egy egész országot néznek hülyének Orbán és csicskái!

Szabó Szabolcs: Egy egész országot néznek hülyének Orbán és csicskái!

Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő nem hajlandó beletörődni, hogy Németh Szilárd egy egész országot néz hülyének. Következménye kell legyen annak, hogy a legsötétebb pártállami időket idézve Orbán évértékelőjén egyenruhában jelentek meg katonák!

 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Orbán még saját évértékelőjén is törvényt sérthetett. Egy országot fenyegetett meg azzal, hogy egyenruhás katonák jelentek meg a hazugságözönén. Pedig törvény tiltja, hogy katonák pártrendezvényen egyenruhát viseljenek. 

Hatalmas felháborodást keltett az ügy, ugyanis rendszerváltás óta először voltak pártrendezvényen egyenruhás tisztek. 

Nem meglepő módon az embereket a legsötétebb pártállami időkre emlékeztette a felcsúti miniszterelnök putyinista lépése. 

Orbán egy országot fenyegetett meg az évértékelőjén megjelenő katonákkal

Orbán hazugságokkal teli évértékelőjének egyik meglepő pillanata volt, amikor a közönség soraiban katonai egyenruhában lehetett észrevenni egy altábornagyot, a magyar Honvédség parancsnokát, annak helyettesét, a Magyar Honvédelmi Parancsnokság törzsfőnökét és több más nyugalmazott hadvezetőt is. Orbán beszédében még utalt is arra, hogy ők invitálták a katonákat.

Szerdán Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő hívta fel a figyelmet Németh Rezsi-Szilárd elképesztően pofátlan mentegetőzésére az üggyel kapcsolatban. A Fidesz birkózójának volt bőr a képén azt állítani, hogy Orbán évértékelője nem pártrendezvény, mert azt egy valódi civil szervezet szervezte.

Szabó Szabolcs: És nem szakadt rá a mennyezet ott helyben?!

Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője szerint már szavak sincsenek arra, hogy Orbán és csicskásai mennyire hülyének néznek mindenkit ebbe az országban. Pedig nem kérdés, hogy még egy fideszes szavazónak is teljesen egyértelmű, hogy itt egy nettó pártrendezvényről volt szó.

Szabó Szabolcs nem hajlandó elfogadni, hogy katonák masíroznak párrendezvényeken. 

Orbán birkózó csicskájának átlátszó hazugsága ellenére márpedig nem fogadhatjuk el, hogy magas rangú katonai vezetők egyenruhában mászkáljanak pártrendezvényekre, ezzel világosan azt üzenve, hogy ők az adott párt érdekeit szolgálják.

Szabó Szabolcs elvárja, hogy minimum egy fegyelmi eljárást kezdeményezzenek az évértékelőn megjelent katonák ellen. De azt sem bánná, ha azon nyomban leszerelnék őket. Ilyen alapon ugyanis legközelebb ott menetelhetnének a következő békemeneten is. És mi van, ha eszükbe jut, hogy szolgálati harckocsival akarnak menni?

Szabó: Nem olyan egyszerűen kimagyarázható ez a történet, mint ahogy Németh Szilárd gondolja.

(Kiemelt kép: Németh Szilárd Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.

  • 2020.03.27

Jobbik: vírusügyben lassan, üzleti ügyekben gyorsan lép a kormány

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke szerint Orbán Viktor és a Fidesz egész héten hazudott és becsapta a magyar embereket.