Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Keményen nekiment Orbán újabb pénzszóró konzultációjának Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő. Azt is megmondta, mit kéne valójában megkérdeznie Orbánnak a magyar emberektől.

Nagyon unalmas már ez a folyamatos sorosozás és kommunistázás - jelentette ki Szabó Szabolcs, Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője annak kapcsán, hogy Orbán Viktor bejelnentette, már megint nemzeti konzultációt indít. 

Most éppen a koronavírusról meg a gazdaság újraindításáról. Ja és persze Soros Györgyről is, mert a fideszes politikusok összeesküvés-elméletei szerint neki mindig van valami csúnya terve. 
Ezt egyébként a szokásos péntek reggeli Kossuth Rádiós propagandainterjújában jelentette be, ahol emellett futotta még kommunistázásra is. Nyilván. 

Szabó Szabolcs reagálásában azt is megüzente Orbánnak, miről kéne valójában megkérdeznie a magyar embereket:

Egy kérdést kellene csak feltenni, ha már konzultálni akar: egyetért-e azzal, hogy gazdasági újraindítás címszó alatt százmilliárdokkal tömjük ki Mészárost, Tiborczot, meg a többi oligarchát?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.

  • 2020.07.10

Koronavírus-gócpont alakult ki Tállai András birodalmában

A Fidesz-csicska által vezérelt városban igyekeznek elsunnyogni a balhét.