Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

Megírtuk: Áder János a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény megszavazása után pár órával már el is rendelte a jogszabály kihirdetését.

Szabó Tímea: Szégyellje magát Áder János!

Szabó Tímea szégyenteljesnek tartja, hogy Áder Jánosnak az elmúlt egy hónapban egy szava se volt a magyar emberekhez a vírus idején. Ellenben most villámsebesen alá tudta írni a teljhatalom-törvényt. Hozzátette:

3 év után még mindig aktuális a bábozós parlamenti akcióm.

 

(Kiemelt kép: Szabó Tímea Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Az MSZP tisztességes béreket és erős dolgozói jogokat, szakszervezetet követel

Mivel a kormány NEM törődik a munkavállalókkal, így az MSZP áll ki értük. Az ellenzéki párt követeli a dolgozók jogainak azonnali helyreállítását, és tisztességes béreket. Az MSZP azt javasolja, hogy a szakszervezetek is gyűjthessenek 1 százalékot.

  • 2020.06.04

MSZP: minden érintettnek azonos összegben járjon a 13. havi nyugdíj

A jó 13. havi nyugdíj igazságos, tisztességes és mindenkinek azonos összegben jár - mondta a Parlamentben Korózs Lajos, a szocialisták képviselője.

  • 2020.06.04

Varga Zoltán: szemfényvesztés a fideszes 13. havi nyugdíj

Szó sincs 13. havi nyugdíjról, ez az intézkedés szemfényvesztés, mert a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat, az ütemezéssel és az összegekkel ez a lépés nem elég - mondta a Parlamentben Varga Zoltán, a DK képviselője.