Teljesen káosz, amit Orbánék művelnek a koronavírus ügyében

Teljesen káosz, amit Orbánék művelnek a koronavírus ügyében

Szabó Szabolcs rámutatott: elképesztően felelőtlenül és felkészületlenül kezeli Kásler Miklós és bandája a koronavírus ügyét. 

Korábban már megírtuk: Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő írásbeli kérdéssel fordult Kásler Miklóshoz. Csepel-Soroksár képviselője azt akarta megtudni, mégis miért nem függesztette még fel a kormány a közvetlen polgári légi közlekedést Kína és hazánk között. 

Szabó Szabolcs: "Továbbra is csak a mellébeszélés megy."

Szabó Szabolcs most arról számolt be, megérkezett végre Kásler válasza. A Rétvári Bence által jegyzett válaszban hivatkoznak az operatív törzsre, meg mindenféle akciótervere. Pedig a valóságban ki-be mászkáltak a fertőzöttek Magyarországon. Hosszú napokig hagyták élni a "diákok életét" fertőzött fiataloknak.

Még annak az egyszerű információnak a megszerzése is egy napig tartott, hogy az egyik diák melyik egyetemen tanul. Ráadásul még az amerikai diáklányokkal kapcsolatba került emberek felkutatása se tart sehol.

Szabó: "Elképesztő felelőtlenséggel kezeli ezt a helyzetet a kormány. Egy járvány ellen így nem lehet védekezni."

A fertőző gócpontokból érkezőket szűrni és tesztelni kellene. A közvetlen légi forgalmat le kell állítani. A háziorvosoknak megfelelő eszközöket és információkat kellene biztosítani. Mindemellett azonnal le kellene állítani a százmilliárdos nagyságrendben tolt kormányzati propagandást.

A fideszes propagandásra szánt pénzt a járvány elleni felkészülésre kell költeni!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

KSH: a népesség egyötöde különösen veszélyeztetett

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon - hívja fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján.