Teljesen káosz, amit Orbánék művelnek a koronavírus ügyében

Teljesen káosz, amit Orbánék művelnek a koronavírus ügyében

Szabó Szabolcs rámutatott: elképesztően felelőtlenül és felkészületlenül kezeli Kásler Miklós és bandája a koronavírus ügyét. 

Korábban már megírtuk: Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő írásbeli kérdéssel fordult Kásler Miklóshoz. Csepel-Soroksár képviselője azt akarta megtudni, mégis miért nem függesztette még fel a kormány a közvetlen polgári légi közlekedést Kína és hazánk között. 

Szabó Szabolcs: "Továbbra is csak a mellébeszélés megy."

Szabó Szabolcs most arról számolt be, megérkezett végre Kásler válasza. A Rétvári Bence által jegyzett válaszban hivatkoznak az operatív törzsre, meg mindenféle akciótervere. Pedig a valóságban ki-be mászkáltak a fertőzöttek Magyarországon. Hosszú napokig hagyták élni a "diákok életét" fertőzött fiataloknak.

Még annak az egyszerű információnak a megszerzése is egy napig tartott, hogy az egyik diák melyik egyetemen tanul. Ráadásul még az amerikai diáklányokkal kapcsolatba került emberek felkutatása se tart sehol.

Szabó: "Elképesztő felelőtlenséggel kezeli ezt a helyzetet a kormány. Egy járvány ellen így nem lehet védekezni."

A fertőző gócpontokból érkezőket szűrni és tesztelni kellene. A közvetlen légi forgalmat le kell állítani. A háziorvosoknak megfelelő eszközöket és információkat kellene biztosítani. Mindemellett azonnal le kellene állítani a százmilliárdos nagyságrendben tolt kormányzati propagandást.

A fideszes propagandásra szánt pénzt a járvány elleni felkészülésre kell költeni!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.