Tiéd a Város Egyesület: Semmi szükség a tűzijátékra!

Tiéd a Város Egyesület: Semmi szükség a tűzijátékra!

Az augusztus 20-i tűzijáték megtartása szemfényvesztés, amit felelősen gondolkodó ember egész egyszerűen nem támogathat a jelenlegi helyzetben - jelentette ki a zalaegerszegi ellenzék.

A zalaegerszegi ellenzék közösségi oldalán reagált a hírre, miszerint a kormány augusztus 20-án minden idők legdrágább tűzijátékparádéját készül megrendezni. 

Tiéd a Város: "Kenyeret és cirkuszt" - Avagy cirkusz helyett kenyeret!

Az egyesület szerint normál helyzetben, normál körülmények között egy államalapítási ünnepen megrendezett tűzijáték belefér a szórakozás tárgyába. Jelenleg viszont nincsenek normális körülmények, sőt!

Most, amikor munkahelyek szűnnek meg, munkavállalók munkaideje és fizetése csökken, az önkormányzatoktól tetemes mértékű bevételt vett el a kormány, ilyen pénzszórásra nincs szükség.

A Tiéd a Város szerint még kis méretű tűzijátékra sincs szükség jelen helyzetben, nemhogy Európa legnagyobb, minden eddiginél grandiózusabb tűzijátékára, amelyre a kormány 10 milliárd forintot különített el.

"Ez az összeg a Zalaegerszegről elvont gépjárműadó költségnek több, mint 35-szöröse. A tűzijáték megtartása ezek után konkrétan szemfényvesztés, amit felelősen gondolkodó ember egész egyszerűen nem támogathat."
A Tiéd a Város Egyesület felszólította Vigh Lászlót, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a józan észre hallgatva felelősségteljes döntés szülessen a milliárdos puffogtatással kapcsolatban.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest. 

  • 2020.05.29

Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Keményen nekiment Orbán újabb pénzszóró konzultációjának Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő. Azt is megmondta, mit kéne valójában megkérdeznie Orbánnak a magyar emberektől.