Kövér László az új Bajszos Szar

Kövér László az új Bajszos Szar

Annyi szar jött ki Kövér László száján az elmúlt napokban, hogy egyértelműen elhappolta a Bajszos Szar Díjat Áder Jánostól. Pedig még 2020 fele sem telt el, de szerintünk akkor sem üti ki senki a nyeregből.

Ezidáig egyértelműen Áder János köztársasági elnök kiváltsága volt a "bajszos szar" jelző. Soha nem fogjuk elfelejteni, ahogy sokezer tüntető skandálta ezt Ádernek, amiért ócska bábként viselkedik. Sajnos azóta is mindent kérdés nélkül aláír, amit főnöke, Orbán Viktor elé tesz. Mégis, jött sőt, betrappolt valaki, aki néhány nap elteltével még Bábjánosnál is jobban megszolgált ezért a cseppet sem megtisztelő jelzőért:

Kövér László, kinek nevénél csak a pénztárcája kövérebb, ugyanis fizetése nemrég bruttó 2 979 180 forintra emelkedett

Orbán házmestere mindig is híres volt tahóságáról. Az elmúlt napokban mégis olyan határokat lépett át, amiket talán még tőle sem vártunk. Persze az elmaradott hímsovinizmus, a nők teljes lenézése ezidáig is közismert volt Kövér Lászlóról. Gondoljunk csak a hírhedt kirohanására, mikor arról beszélt, a nők az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartsák, hogy unokákat szülhetnek nekünk. (Ezt a mondatot még leírni is fájt, Kövér László meg teljes komolysággal mondta ki ezeket a szavakat.)

Sajnos a házmester nem haladt a korral az évek előrehaladtával.

Ahogyan a Fidesznél az szokás, csak visszafele haladt a gondolkodásmódja. Most éppen Bayer Zsolt gyűlöletpropaganda műsorában sikerült újabb határokat átlépnie. Arról beszélt, hogy szánakozva tekint az ellenvéleményt megfogalmazó ellenzéki képviselőkre, különösen a nőkre, mert nem szereti nézni a "gyűlölettől eltorzult arcukat".

Ezzel persze sikerült megint megsértenie a magyar társadalom felét plusz a jó érzésű férfiakat is. De Kövérnek ez sem volt elég. Egyetlen nappal később interjút adott a szintén gyűlöletpropagandát harsogó Demokratának. Itt arról beszélt, hogy a magyar ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem valami "világelitnek" valami "komprádor" alakulata.

A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része

Szóval sikerült megsértenie immáron azokat is, akik nem a Fidesz (vagy a KDNP, de az nem is létezik) szavazói, miközben összeesküvés-elméleteket szajkózott. 

Az tehát nem kérdés, hogy Kövér László megérdemli a Bajszos Szar Díjat. Az viszont kérdés, hogyan lehet egy összeesküvéshívő soviniszta futóbolond az Országgyűlés elnöke?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.

  • 2020.06.26

Elhazudja az önkormányzatok megszorítását a Pesti Srácok – FFF 24. rész

A Fidesz érdekei szerint ugráló szennylap képes számokat elhallgatni és folyamatokat figyelmen kívül hagyni. Csak azért, hogy fényesre nyalják Orbán Viktor bugyiját.