Vajna Tímea elmondta, mi a fő probléma a koronavírus idején

Vajna Tímea elmondta, mi a fő probléma a koronavírus idején

Jobb a Lambo, mint a Ferrari? Óriási szerencsére, hogy van, aki a világjárványban is megtalálja a lényeges témákat!

Vajna Tímea példája tökéletesen rámutat arra, hogy a Fidesz holdudvarában élők és az oligarchák által meggazdagodók miként tekintenek a világra. A kormánypárti mágnások fő célja azt a kényelmi állapotot elérni, amelyikben lábukat az ég felé csapva egy tűzpiros Ferrariból fütyülhetnek a magyarok gondjaira.

"Nagyon jó volt kipróbálni a Ferrarit egy körre, de nekem a Lambo valahogy jobban bejön... a formája" - írja az Instagramján Vajna Tímea az alábbi fotóhoz:

Korábban mi is írtunk róla, hogy Tímea nem bírja a veszteséget, a fánkozója már nem termett aranyat, ezért ő is hozzájárult a munkanélküliek gyarapításához.

Amíg termelnek a kaszinók, és amíg Orbán urizáló kormánya a leghűségesebbek alá egy Lamborghinit tesz, a holdudvar szüntelenül kiszolgálja a Fideszt. 

A Ferrarinál ugyanis jobb a Lambo, annál már csak Orbán hátsója jön be jobban! "A formája..." Mi?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.