A csicskasajtó már megint becsicskult Orbánnak

A csicskasajtó már megint becsicskult Orbánnak

A felcsúti miniszterelnök talpának fényesre nyalása, na az megy. A magyar emberek hiteles tájékoztatása már cseppet sem. 

A Mészáros Lőrincz által felvásárolt, aztán a fideszes médiaholdingba került megyei napilapok megint ki tettek magukért. Csak sajnos nem a jó értelemben. 

A SzabadPécs.hu világított rá, milyen szánalmas híreket közölt minden egyes megyében a helyi portál. Cikkeik szerint Orbán felmosta a padlót az ellenzéki képviselőkkel az Országgyűlésben. 

Az egy dolog, hogy ez újságírásnak nem nevezhető. Ezt már sajnos megszokhattuk a fideszes propagandabirodalomtól. De biztos, hogy Orbán mosta fel a padlót az ellenzékkel, nem pedig fordítva?

Ahogyan arról beszámoltunk, az Országgyűlés ülésén Kövér László házmester sietett főnöke védelmébe. Ugyanis Jakab Péter a besértődött Orbán Viktort akarta szembesíteni a valósággal, amikor a Kövér bajszosbácsi elvette a szót a Jobbik elnökétől. 

Ez lenne az Orbán-féle győzelem? Ha nem tudok mit kezdeni a helyzettel majd az egyik csatlósom elveszi a szót az ellenzéki politikustól? Ez aztán teljesítmény!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.