A csicskasajtónál fejek fognak hullani augusztus 20-a után

A csicskasajtónál fejek fognak hullani augusztus 20-a után

Valaki ellent mert mondani Orbánnak. Ezt a csicskahibát biztos, nem ússza meg a hibás csicska.

A felcsúti miniszterelnök, Orbán Viktor augusztus 20-a alkalmából kiposztolta, hogy “Boldog Születésnapot, Magyarország!” Gondolta, ha már nincsen értelmes mondanivalója az államalapítás alkalmából, ez is megteszi majd. Viszont az igazán érdekes dolog ezután következett.

Orbán egyik leghűbb talpnyalóportálja, a Pesti Srácok “Augusztus huszadika nem születésnap, hanem örökség” címmel közölt le cikket. Majd rögtön az első mondatban folytatják is az Orbánnak való ellentmondást: “Magyarország születésnapja – halljuk rendszeresen a könnyen értelmezhető, ám némileg felületes örvendezést”.

Akkor most a főcsicskák elkezdtek önálló gondolatokat megfogalmazni, vagy mi van?

Ez természetesen kizárt dolog! Szerintünk inkább arról lehet szó, hogy valaki nem tanulta be a központi utasítást. Volt már erre példa. Viszont minden esély meg van rá, hogy megtorlások lesznek. Csicskák lesznek kirúgva, mert egy mondatban ellent mertek mondani Orbánnak. Azt pedig nem szabad, hisz nem azért kapják a pénzt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.