BRÉKING: értelmes kérdést találtunk a nemzeti konzultációban!!

BRÉKING: értelmes kérdést találtunk a nemzeti konzultációban!!

Hétfőn tették közzé a kérdéssort, de mi csak most olvastuk. Viszont TÉNYLEG VAN BENNE nem is egy, de rögtön KÉT értelmes kérdés is!

A legtöbb kérdés természetesen kérdőjellel megfogalmazott hazug propagandaüzenet, van benne némi tudományos-fantasztikus bulvár és összeesküvés-elmélet is. Szóba kerülnek Soros György sosem létezett hiteltervei, gonosz külföldiek és olyan dolgok, amiken magától átugrott a szemünk. Olyanok is vannak persze, mint az éljünk-e örökké és legyen-e ingyen a sör - ezekre nyilván mindegy, mit válaszolunk. DE!

Legyen mindenkinek ingyen az internet!

Az ötös kérdés megfogott minket: Ön egyetért azzal, hogy a járvány alatt az iskolás gyereket nevelő családok és tanárok számára legyen ingyenes az internet?

Erre tényleg azt mondom, hogy nemhogy egyetértek vele, de még a legelső nemzeti konzultáció hátuljára is ráírtam, hogy legyen ingyen az internet. 15 évvel ezelőtt. Nagyon örülök, hogy ennek legalább egy része napirendre került így 2020-ban. Viszont szerintem kevés, mert mindenkinek kellene járjon az ingyen internet, aki igényt tart rá - még Orbán Viktortól sem sajnálnám! Az internet ugyanis nem luxus, hanem hozzáférni ma már olyan fontos, mint az olvasni tudás. Mindenkinek joga kell legyen hozzá.

Fizessenek a multik is!

A hetes kérdés is igen érdekes. Úgy szól: Ön szerint a járvány elleni védekezés idején a bankok és multinacionális vállalatok is járuljanak hozzá a védekezés költségeihez?

A multinacionális vállalatok rengeteg profitra, támogatásra tesznek szert Magyarországon és globális viszonylatban kevés adót fizetnek. Ez tény. Nem véletlen mondta a járványhelyzet során az egyik leghitelesebb magyar szociáldemokrata politikus Komjáthi Imre (MSZP-alelnök), hogy akik hosszú éveken keresztül élvezték a magyar adóparadicsom előnyeit, most visszaadhatnának valamicskét a magyar adófizetőknek. Ő akkor teljes bért kért a karanténba kényszerült munkavállalóknak, és azt, hogy jelentős összeggel szálljanak be a magyar egészségügy, a járvány leküzdésének támogatásába. Nem is érthetnék jobban egyet vele!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.