Egy éve kezdődött a kampány, ami visszaadta a köztársaságiaknak a reményt

Egy éve kezdődött a kampány, ami visszaadta a köztársaságiaknak a reményt

Ma egy éve volt a hivatalos megnyitója Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti kampányának, ahol a jelölt sok év után gitárt ragadott és ezrek kiabálták: Budapest nem lesz Felcsút-Alsó! Nem is!

Kétségtelenül a legnagyobb pofont az adta a Fidesznek az elmúlt években, amikor Karácsony Gergely teljes médiahátrányban és a fideszesek végtelen pénzéhez képest jelentősen szerényebb eszközökkel akkora vereséget mért Tarlós Istvánra, amit Orbánék még nagyon sokáig nem fognak kiheverni.

Vagy soha.

Ez a választás volt az, ami visszaadta a szabadságszerető magyar embereknek a reményt. A hitet és harci kedvet, hogy Orbán Viktor ellen érdemes küzdeni, mert a Fidesz leváltható.

Ez a kampány mutatta meg, mire képesek a demokrata pártok és mire képesek a választóik, ha nem az egyéni érdekek, hanem a közös cél számít. Ez vezetett oda, hogy ma, már jóval a 2022-es választás előtt tudjuk: a köztársaság erői összefognak.

Egy éve kezdődött ez az óriási jelentőségű kampány.

A felcsúti futballhuligánt és erőszakos bandáját el lehet kergetni, de ehhez arra van szükség, hogy minden választókerületben csak egy jelölt álljon szemben a Fidesz jelöltjével. Ha ez megvalósul - mégpedig ma minden párt e mellett teszi le a garast -, akkor a választók is meg fogják tenni, amit tenniük kell. Akkor semmilyen csalási próbálkozás, jogi trükközés és lejáratás nem foghat majd rajtunk. Mind tudni fogjuk, hogy ki a változás jelöltje és ki Orbán csicskája.

 

Aki esetleg nem emlékszik a kampánydalra, annak most itt a lehetőség, hogy felelevenítse!


Kiemelt kép: MTI - Soós Lajos

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.