Ezt nem fogod elhinni: Orbán Viktor dolgozott!!

Ezt nem fogod elhinni: Orbán Viktor dolgozott!!

Végre tényleges munkát végzett a felcsúti miniszterelnök. Persze csak egy fotó erejéig, utána folytatta az uszítást.

Orbán Viktorról egy egész ország tudja, hogy soha életében nem dolgozott. Amióta kijött az iskolapadból, csakis politikus volt. Hivatásos forradalmár - így csúfolták az ilyet az átkosban.
Ez kifejezetten gáz, hiszen emiatt nem tud semmit a magyar emberek valós problémáiról. Emiatt hiányzik minden érzékenység belőle. Emiatt hiszi azt, hogy az ócska gyűlöletkeltés megold bármit a szavazatszerzésen túl is. 

Hétfőn ez a valóságtól elrugaszkodott ember ellátogatott az Audi győri gyárába, hogy úgy tegyen, mintha érdekelnék a magyar munkások. 

De történt valami egészen meglepő dolog is: Orbán felragasztott egy emblémát egy készülő autóra.

Vagyis dolgozott!

Ezzel életében talán először végzett kétkezi munkát, még ha csak egy fotó erejéig is. Persze ezt is kamerák kereszttűzében, és nyilvánvalóan ott lapult a kiskutyája, Havasi Bertalan is.

Íme a korszakalkotó kép.

Orbán Viktor látogatása a győri Audi-gyárban
(MTI-Fotó) 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.

  • 2020.06.26

Elhazudja az önkormányzatok megszorítását a Pesti Srácok – FFF 24. rész

A Fidesz érdekei szerint ugráló szennylap képes számokat elhallgatni és folyamatokat figyelmen kívül hagyni. Csak azért, hogy fényesre nyalják Orbán Viktor bugyiját.