Ezt nem fogod elhinni: Orbán Viktor dolgozott!!

Ezt nem fogod elhinni: Orbán Viktor dolgozott!!

Végre tényleges munkát végzett a felcsúti miniszterelnök. Persze csak egy fotó erejéig, utána folytatta az uszítást.

Orbán Viktorról egy egész ország tudja, hogy soha életében nem dolgozott. Amióta kijött az iskolapadból, csakis politikus volt. Hivatásos forradalmár - így csúfolták az ilyet az átkosban.
Ez kifejezetten gáz, hiszen emiatt nem tud semmit a magyar emberek valós problémáiról. Emiatt hiányzik minden érzékenység belőle. Emiatt hiszi azt, hogy az ócska gyűlöletkeltés megold bármit a szavazatszerzésen túl is. 

Hétfőn ez a valóságtól elrugaszkodott ember ellátogatott az Audi győri gyárába, hogy úgy tegyen, mintha érdekelnék a magyar munkások. 

De történt valami egészen meglepő dolog is: Orbán felragasztott egy emblémát egy készülő autóra.

Vagyis dolgozott!

Ezzel életében talán először végzett kétkezi munkát, még ha csak egy fotó erejéig is. Persze ezt is kamerák kereszttűzében, és nyilvánvalóan ott lapult a kiskutyája, Havasi Bertalan is.

Íme a korszakalkotó kép.

Orbán Viktor látogatása a győri Audi-gyárban
(MTI-Fotó) 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.