Kester Eddy: 1000 év alatt térülne meg a Budapest-Belgrád vasútvonal

Kester Eddy: 1000 év alatt térülne meg a Budapest-Belgrád vasútvonal

A Financial Times egykori újságírója a kommunista Kína által Magyarországra erőltetett felesleges vasútfejlesztési beruházást elemezte.

A Klubrádió nemzetközi lapszemléjében hívták fel a figyelmet Kester Eddy írására. A Financial Times és sok egyéb amerikai újság volt budapesti tudósítója Perspektíva Budapestről című blogjában írt az enyhe kifejezéssel "ellentmondásos projektnek" nevezett gigaberuházásról.

"A magyar kormány azt állíltja, hogy az eddigi 8 óra helyett feleannyi ideig, mindössze négy óráig tart majd a két város közötti út. Ez nem lesz nehéz, mert jelenleg kb. 50 km/h sebességgel haladnak a vonatok ezen a szakaszon."

A szerző mindössze 8 másik utassal zötyögött végig a vonattal bejárható szakaszon. A személyszállítási kihasználtság koronavírustól függetlenül sem volt túl magas.

Az iszonyatos pénzekbe kerülő beruházást szupertitkosan kezeli a vámpírkormány.

Sunyítanak, mert tudják, hogy még a Fidesz-szavazók is utcára mennének, ha fény derülne a mocskos ügy részleteire.

A szerb kormány sem túl bőbeszédű. Hozzájuk is elérhettek a Kínai Kommunista Párt csápjai. A tudósító gúnyosan úgy fogalmaz, hogy "belőlük is épp ugyanolyan reménytelen bármit kihúzni, mint amilyen nehéz lenne mondjuk az észak-koreai emberjogi minisztériumból."

Ez a projekt csak Kínának jó: Magyarországon keresztül árasztanák el egész Európát az ócska kínai bóvlival!

Kester Eddy az út során alig találkozott egy-két tehervonattal. Amiket látott azoknak is legalább a harmada üres vagonokkal közlekedett. Tehát jelenleg nincs igény a teherszállítási kapacitás növelésére. Tekintve, hogy a kínaiak ennyire akarják ezt a fejlesztést, nem nehéz kitalálni, hogy kinek az érdeke a vasútvonal felújítása.

A szerbeket és a magyarokat is eladósító beruházás a kínai szemét behozatalát segítené elő. Az egésznek az a célja, hogy kiszolgáltassa Európa piacait a távol-keleti kommunista diktatúra iparának. Ezt csak a hülye nem látja, vagy az, aki elég gátlástalan ahhoz, hogy a szemhunyásért cserébe saját hazáját elárulva kenőpénzeket tegyen el.

 

Orbánék valószínűleg nemcsak tolvajok, de hülyék is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a nagy válságkezelésben elképesztő költségvetési hiányt sikerült összehozniuk. Gratulálunk! Lesz mit helyrehozni 2022 után...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

László Imre minden pert megnyert a Fidesz-álhírgyárosokkal szemben – FFF különkiadás

A 888, a Magyar Nemzet, a Pesti Srácok, a Ripost, a TV2 és az Origo is kiírhatja a homlokára, hogy álhírterjesztő csicska.

  • 2020.09.26

A 6 legfőbb indokom, amiért le kell bontani a kétharmados Fidesz-rendszert

Lenne persze 13 okom is, ha annyit akarnék összeszedni. Hosszabban is ki lehetne fejteni, ha lenne értelme. Most inkább csak azt a 6-ot sorolom fel, amit a legfontosabbnak tartok, azokból sem mindent írok le. Ebből is látszik, hogy le kell bontanunk a kétharmadot, mert az nem a magyar emberek, hanem erőszakos szűk csoport, a Fidesz-elit érdekeit szolgálja.

  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.