Nem Karácsony, hanem Orbán miatt nincs elég pénz útfelújításra - FFF

Nem Karácsony, hanem Orbán miatt nincs elég pénz útfelújításra - FFF

Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere kedden azt hazudta, hogy Karácsony Gergely fúrta meg a jobboldali vezetésű kerületek útfelújítását, mire az Origo, a 888 és a Magyar Nemzet akkora álhírt gyártottak belőle, hogy még mi is belepirultunk.

Szóval azt mondta a csepeli fideszes polgármester, hogy Karácsony Gergely a járvány nyomán kieső bevételekre hivatkozva egyszemélyi döntéssel módosította a főváros 2020 és 2023 közötti útfelújítási programját, ezért kivitelezés előtt álló, a szükséges engedélyekkel rendelkező beruházások maradnak el a négy, nem baloldali vezetésű kerületben.

Orbán a hibás, nem Karácsony!

A valóság ezzel szemben az, hogy nem Karácsony Gergely, hanem Orbán Viktor veszi el az útfelújításra szánt pénzt Budapesttől. Minden Budapesten megtermelt 100 forintból 97-et elszív a Vámpírkormány. A megszorítások miatt útfelújításra 200 milliárd helyett csak 28 milliárdot lehet majd költeni a fővárosban. Ezt pedig szakmai alapon és szükség szerint osztja be a Főváros.

Borbély Lénárdnak tehát igaza van abban, amit mond, csakhogy nem a főpolgármester, hanem Orbán Viktor a hibás!

A hazugságból kerekített álhírre maga Karácsony Gergely a tőle megszokott higgadt és szellemes stílusban reagált.

Úgy veszem, hogy a kerületi fideszes polgármesterek is beálltak mellém a küzdelembe, amelyet az önkormányzatok megsarcolása és a Budapest-adó bevezetése ellen vívunk.

Egyébként ez a tipikus Fidesz-módszer, amit 10 éve alkalmaznak: elkövetnek valami orbitális ocsmányságot, aztán letagadják, végül másra hárítva a felelősséget úgy tesznek, mintha ők ott sem lettek volna.

Brutális megszorításokat vezet be Orbán!

Azzal, hogy elvonja a gépjárműadót, az iparűzési adóbevételt és megemeli a szolidaritási adót, Orbán és bandája brutális megszorításokat vezet be, és legalább 160 milliárdot vesz el az önkormányzatoktól, miközben a feladatokat náluk hagyja.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.