Nincs kétségünk, mit akar Orbán az új NAT-tal

Nincs kétségünk, mit akar Orbán az új NAT-tal

Az új NAT bevezetésének tervét óriási tiltakozáshullám kísérte a szakma részéről. Miért akarja a Fidesz, hogy ósdi dolgokat tanuljanak a diákok a korszerű ismeretek helyett?

Az új Nemzeti Alaptanterv olyan, mintha a nagyszüleink diákkorát idézné fel. Erőszakosan akarja lenyomni a tanulók torkán azt, amit a hatalom jónak tart, és eltüntetni a nemkívánatos elemeket.

Ebből a gyerekbutító tantervből már csak a fűzfavessző hiányzik, mint javasolt fegyelmezési mód.

Az iskolából úgy fognak kijönni a tanulók az új NAT bevezetése után, mint agyonhajszolt, a magolásban, a butaságok betanulásában lefáradt fiatalok. Egy normális tanterv azt eredményezné, hogy lendületesen, motiváltan térjenek haza egy mozgalmas nap után.

A lélekgyilkoló NAT megfelelési kényszeres, önbizalomhiányos tömeget képez, a tanároktól és az iskoláktól pedig teljesen megvonja a lehetőséget, hogy önállóak legyenek.

Ha elvégzi a sulit egy magyar fiatal, mit fog kezdeni magával ebben a világban?

Annyi biztos, hogy

  • gondolkodni nem fog, hiszen erre a képességre nem tanítják meg
  • kreativitást, önállóságot nem látunk majd tőle, mert az iskolában csak azt mondták meg neki, mit csináljon, de azt nem, hogy miként legyen találékony
  • nem fogja tudni az alapvető közgazdasági, informatikai ismereteket, fogalma nem lesz, hogyan írja meg a saját önéletrajzát és miként viselkedjen egy állásinterjún

Ami pedig a legfontosabb:

Nem fogja majd érdekelni, ha a kormány csorbítja a demokratikus jogait, korlátozza a szabadságát, mivel egy ilyen iskolarendszerben soha nem tapasztalja meg, mit jelent a szabadság!

Orbán egy dolgot akar: kinevelni azt a generációt, amelyik bólogató kutyaként követi a NER utasításait, nem lázad, nem tüntet, csak hallgat, tűr és elvisel. Ez a Fidesz Magyarországa!

A PDSZ közben sztrájkra készül a NAT miatt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.

  • 2020.06.26

Elhazudja az önkormányzatok megszorítását a Pesti Srácok – FFF 24. rész

A Fidesz érdekei szerint ugráló szennylap képes számokat elhallgatni és folyamatokat figyelmen kívül hagyni. Csak azért, hogy fényesre nyalják Orbán Viktor bugyiját.