Gyeptéglákat fektetett le az Andrássy-n Soproni

Gyeptéglákat fektetett le az Andrássy-n Soproni

Soproni Tamás, a terézvárosi polgármester-jelölt sajátkezű munkával és gyeptégla lefektetésével harcol a környék igénytelensége ellen. 

Nem érti, hogy miért kellene elfogadnunk azt, hogy a minket körülvevő környezet egyre trehányabb, így Facebook-oldalon közzétett videójában igyekszik megmutatni az embereknek, hogy Terézváros lehetne egy szebb, tisztább és kulturáltabb világörökség része is. 

A gondozatlan környéket megelégelve kampánycsapatával ellátogatott Budapest mellé, hogy beszerezhesse a szükséges eszközöket és lefektethesse a gyeptéglákat.

A kisfilmben az ellenzéki jelölt gyermekkorát és az akkori állapotokat idézi fel, amikor is még iskolába menet azt láthatta, hogy az Andrássy úton zöld a gyep és zöld a fű, de mindebből mára csak a kiégett halmok maradtak. Csalódottan látja be, hogy a kilenc éves Fideszes-hatalom az egymásra mutogatáson kívül nem tett semmit -eme a területen sem!- azért, hogy ezen változtasson. 

"De engem nem ez érdekel. Én nem a problémák embere szeretnék lenni, hanem a megoldásoké." - jelentette ki Soproni. 

A videóban arról is szó esik, hogy a választások után, hogyan kívánja gondozni a zöldterületet a fővárossal együttműködve. Hogy ez tényleg megvalósulhassan; október 13.: bukjon a fidesz, győzzön az ellenzéki összefogás!

Kiemelt kép: Soproni Tamás Facebook-oldala

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Időjárás-előrejelzés

Milyen idő várható ma, holnap és holnapután?
  • 2020.09.15

A szeptemberi kánikula után pénteken jön az igazi ősz

A napokban még kiélvezhetjük a meleget, de aztán hűvösebb idő köszönt be. A hétvégén hűvös, de kellemes kirándulóidő várható.

  • 2020.09.14

Karácsony megbízásából Szabó Rebeka komoly eredményt érhet el az állatokért

Karácsony Gergely nem az a politikus, aki a levegőbe beszélne. Fontos kampányígéretét váltja valóra ismét.