Gyeptéglákat fektetett le az Andrássy-n Soproni

Gyeptéglákat fektetett le az Andrássy-n Soproni

Soproni Tamás, a terézvárosi polgármester-jelölt sajátkezű munkával és gyeptégla lefektetésével harcol a környék igénytelensége ellen. 

Nem érti, hogy miért kellene elfogadnunk azt, hogy a minket körülvevő környezet egyre trehányabb, így Facebook-oldalon közzétett videójában igyekszik megmutatni az embereknek, hogy Terézváros lehetne egy szebb, tisztább és kulturáltabb világörökség része is. 

A gondozatlan környéket megelégelve kampánycsapatával ellátogatott Budapest mellé, hogy beszerezhesse a szükséges eszközöket és lefektethesse a gyeptéglákat.

A kisfilmben az ellenzéki jelölt gyermekkorát és az akkori állapotokat idézi fel, amikor is még iskolába menet azt láthatta, hogy az Andrássy úton zöld a gyep és zöld a fű, de mindebből mára csak a kiégett halmok maradtak. Csalódottan látja be, hogy a kilenc éves Fideszes-hatalom az egymásra mutogatáson kívül nem tett semmit -eme a területen sem!- azért, hogy ezen változtasson. 

"De engem nem ez érdekel. Én nem a problémák embere szeretnék lenni, hanem a megoldásoké." - jelentette ki Soproni. 

A videóban arról is szó esik, hogy a választások után, hogyan kívánja gondozni a zöldterületet a fővárossal együttműködve. Hogy ez tényleg megvalósulhassan; október 13.: bukjon a fidesz, győzzön az ellenzéki összefogás!

Kiemelt kép: Soproni Tamás Facebook-oldala

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Rossz hírünk van a villámáradásokkal kapcsolatban, egyre rosszabb lesz a helyzet

A villámárvizek jellemzően nyáron jönnek létre, a számuk pedig egyre nő.

  • 2020.06.29

LMP: A Duna nemzeti kincs, ma jobban a védelmünkre szorul, mint valaha!

Az LMP a Duna napján arra hívja fel a figyelmet, hogy a természetes vizeinket, a Dunától a Balatonig, ma is számtalan veszély fenyegeti. Ezekre a kihívásokra egyedül a zöld politika tud hatékony választ adni.

  • 2020.06.18

Karácsony támogatja az Európai Zöld Megállapodást

Figyelmeztettük az európai politikusokat, hogy a járványt követő helyreállító intézkedéseknek nem szabad szem elől téveszteniük a klímaválság kérdését sem - írta Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán.