Karácsony magán kezdi a zöldítést

Karácsony magán kezdi a zöldítést

A főpolgármester hivatalos látogatásra utazott Berlinbe. Vonattal. Egy fideszestől ez elképzelhetetlen lenne.

Karácsony Gergely nem a levegőbe beszél, ha környezetvédelemről és takarékosságról van szó. Nem úgy van ezzel, mint a fideszesek, akik a klímaváltozás létét is tagadják inkább, semmint tegyenek bármit ellene. Ő magán kezdi a cselekvést. Most például repülő helyett az éjszakai vonatot választotta, ami nyilván fárasztóbb, de sokkal környezetkímélőbb, és valamivel olcsóbb is. A budapesti főpolgármester a berlini fal leomlásának 30. évfordulójának alkalmából, hivatalos látogatásra utazott a német fővárosba. Tömegközlekedéssel. El tudnánk képzelni mondjuk Rogán Antalt ilyen helyzetben? Na ugye.

A fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából ma Berlinbe látogatok, ahol a falbontásra emlékező rendezvények keretében...

Posted by Karácsony Gergely on Friday, November 8, 2019

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Rossz hírünk van a villámáradásokkal kapcsolatban, egyre rosszabb lesz a helyzet

A villámárvizek jellemzően nyáron jönnek létre, a számuk pedig egyre nő.

  • 2020.06.29

LMP: A Duna nemzeti kincs, ma jobban a védelmünkre szorul, mint valaha!

Az LMP a Duna napján arra hívja fel a figyelmet, hogy a természetes vizeinket, a Dunától a Balatonig, ma is számtalan veszély fenyegeti. Ezekre a kihívásokra egyedül a zöld politika tud hatékony választ adni.

  • 2020.06.18

Karácsony támogatja az Európai Zöld Megállapodást

Figyelmeztettük az európai politikusokat, hogy a járványt követő helyreállító intézkedéseknek nem szabad szem elől téveszteniük a klímaválság kérdését sem - írta Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán.