Veszélyeztetett medvéket öldös Trump fia

Veszélyeztetett medvéket öldös Trump fia

Apjához hasonlóan az ifjabb Donald Trumpot sem érdekli bolygónk sorsa, simán kilő egy vörös listán szereplő medvét, hogy rongyrázó módon jót szórakozzon. Hogy várhatnánk ezután Trumptól, hogy tegyen valamit a Föld megmentéséért? Miféle emberek ezek?

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Donald Trumpnak a fia kérelmet adott be az alaszkai vadászati és halászati hatósághoz grizzly kilövésére. Donald Trump Jr. ezt az engedélyt meg is kapta - írta meg az Index.

Közismert tény, hogy Trump fia imád állatokat legyilkolni.

Fontos tudni a grizzly medvékről, hogy egykor még egész még Észak-Amerika egész nyugati részén honos volt. Mára azonban a vadászatok miatt a járhatatlan hegyekbe szorult vissza, 1975 óta veszélyeztetett állatfajok vörös listájába tartozik. 

Gyakran jár Alaszka és Kanada vadászterületeire. Nemrég nyereményjátékot szervezett, amelynek győztese elmehetett vele egy álomvadászatra a tongass-i erdőgazdaságba. Tipikus Trump-hozzáállással, cseppet sem szerény módon egy jachton.

A Trump-családot nem érdekli a természet védelme, de a veszélyeztetett állatok sorsa sem, csak az urizálás és a gyilkolászás. 

Most 27 engedélyt adtak oda, amire általában komoly túljelentkezés szokott lenni. Meglepő módon most mindössze 3 jelentkező akadt a 27 engedélyre. 1160 dollárt kell egyébként kiperkálni a vadászatért. Ráadásul az elejtett állatért valószínűleg még külön plusz pénzt kell fizetni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Időjárás-előrejelzés

Milyen idő várható ma, holnap és holnapután?
  • 2020.09.27

DK: A kormány nevetséges összeget szán a parlagfű elleni védelemre

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, vegye végre komolyan a parlagfű-allergiások problémáját és kezdje meg komolyan a harcot a súlyosan allergizáló gyomnövény ellen - írja közleményében Oláh Lajos országgyűlési képviselő.

  • 2020.09.15

A szeptemberi kánikula után pénteken jön az igazi ősz

A napokban még kiélvezhetjük a meleget, de aztán hűvösebb idő köszönt be. A hétvégén hűvös, de kellemes kirándulóidő várható.