Zöld buszmegállót épített a lakosoknak Baranyi

Zöld buszmegállót épített a lakosoknak Baranyi

Baranyi Krisztina  és kampánycsapata saját kezűleg dolgozott azon, hogy a kerületi lakosok számára egy megfelelő méretű és megfelelő elhelyezkedésű buszmegállót tudjanak építeni.

Baranyi a Facebook-oldalán közzétett videójában elmondta, napokig vártak arra, hogy a nemrégiben felhúzott, majd a méretek miatt hamar el is szállított buszmegálló helyére egy mindenki számára optimálisat létesítsenek. 

Mivel ez nem történt meg, saját kezükbe vették az irányítást és a Bakáts utcában egy zöldtetős megállót építettek, hogy könnyedén lehessen közlekedni és a lakosok védve legyenek az időjárási kellemetlenségektől is. A projektben részt vett a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, a Kulcs a Városhoz, valamint a Kulcs a Közélethez Egyesület és még sokan mások. 

Nem minden polgámrester-jelöltről lehet elmondani, hogy fizikai munkával tesz a lakosok jólétéért, de Baranyi Kriszta még erre is képes a kerületben élőkért. Videójukban többek között azt is említik, hogy milyen további terveik vannak a jövőre nézve a IX. kerületben. 

A buszmegálló tetejére növényeket ültettek, egy zöldebb város reményében.

A kisfilm végén elárulták, hogy ha "október 13-án Baranyi Krisztát polgármesterré választották, le is bontják és felállítják valahol máshol, hiszen ez egy kampánybuszmegálló." Még sok ilyen hasznos és szeretnivaló kampányt!

Kiemelt kép: Baranyi Krisztina Facebook-oldala

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Időjárás-előrejelzés

Milyen idő várható ma, holnap és holnapután?
  • 2020.08.06

Mától visszatér a szépidő

Az elmúlt napok fülledt szürkesége után mostantól ismét élvezhetjük a nyarat.

  • 2020.07.31

Két évet vesz el az életünkből a légszennyezettség

A legszennyezettebb országokban akár 10 évvel is rövidülhet az élet a rossz levegő miatt.