A rendőrség a lakosság segítségét kéri Zuglóban

A rendőrség a lakosság segítségét kéri Zuglóban

Ellopott műkincset keres a rendőrség a XIV. kerületben. A zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik a dombormű megtalálásában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, lopás bűntette miatt.

Budapest XIV. kerületében egy Tatai utcában lévő raktárból 2020. január 10. és február 12. között ismeretlen tettes ellopott egy védett kulturális javak körébe tartozó mahagóni fából készült domborművet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható dombormű, hollétével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Vigyázz! Csalók a BKK automatáinál

Egy budapesti lakos Facebook-posztja kezdett terjedni a legnagyobb közösségi oldalon. Ebben arról mesél, amikor BKV bérletet vásárolt volna egy automatából, az sms-t megkapta a bankjától a vásárlásról, de a bérletét nem kapta meg a gépből. Betelefonálva a BKK hibabejelentő részlegéhez azt javasolták neki, nyúljon fel az automata csapóajtóján nincs-e leragasztva.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Az Aranyélet sztárjának tanácsai a karantén túléléséhez

Nemhogy a koronavírus miatti karantént, de még egy zombiapokalipszist is túl lehet élni Döbrösi Laura tanácsaival.

  • 2020.03.30

Liu testvérek: Pekingből is elhoznák az aranyat!

Otthon edzenek és motiváltan készülnek a következő szezonra, valamint a 2022-es pekingi téli játékokra a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

  • 2020.03.30

Ezért fáj a fejed: 10-15 fokot esett vissza a hőmérséklet 24 óra alatt

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet, továbbra is jelentős hőingás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.