Beck Zoli rockzenész is az ellenzéki jelölt mellett

Beck Zoli rockzenész is az ellenzéki jelölt mellett

Horváth Tamás Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amiben maga Beck Zoli (30Y) meséli el, miért állt a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltje mellé. 

A közösségi médiában posztolt videóból többek között az is kiderült, hogy Horváth, a 6-os számú választókerület indulója és a 30Y frontembere majdnem húsz éve ismerik egymást, illetve, hogy a képviselőjelölt egykoron a pécsi Denta Café vezetőjeként tevékenykedett.

Beck Zoli elárulta, hogy nem az ismeretség az oka annak, hogy Horváth Tamást támogatja, hanem az, hogy "a kultúráért és a kultúra köré csoportosuló közösségért is felelősséget vállal, és azt képzelem, hogy ez a felelősségvállalás lényeges eleme annak az embernek, aki képviselni akar egy kerületet a választáskon, és aztán a választásokat követően." - indokolta meg döntését a kisfilmben a zenész.

Azt is elmondta, hogy szereti a képviselőjelöltet és abszolút meg is bízik benne. Ha ilyen nagyszerű emberek támogatják az ellenzéket, akkor kétség sem fér hozzá, hogy jó úton haladnak. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.