Beck Zoli rockzenész is az ellenzéki jelölt mellett

Beck Zoli rockzenész is az ellenzéki jelölt mellett

Horváth Tamás Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amiben maga Beck Zoli (30Y) meséli el, miért állt a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltje mellé. 

A közösségi médiában posztolt videóból többek között az is kiderült, hogy Horváth, a 6-os számú választókerület indulója és a 30Y frontembere majdnem húsz éve ismerik egymást, illetve, hogy a képviselőjelölt egykoron a pécsi Denta Café vezetőjeként tevékenykedett.

Beck Zoli elárulta, hogy nem az ismeretség az oka annak, hogy Horváth Tamást támogatja, hanem az, hogy "a kultúráért és a kultúra köré csoportosuló közösségért is felelősséget vállal, és azt képzelem, hogy ez a felelősségvállalás lényeges eleme annak az embernek, aki képviselni akar egy kerületet a választáskon, és aztán a választásokat követően." - indokolta meg döntését a kisfilmben a zenész.

Azt is elmondta, hogy szereti a képviselőjelöltet és abszolút meg is bízik benne. Ha ilyen nagyszerű emberek támogatják az ellenzéket, akkor kétség sem fér hozzá, hogy jó úton haladnak. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.10

5 ok, amiért jó, hogy idén nem kell húsvétolni

Annak persze senki sem örül, hogy a járvány megfékezése érdekében otthon kell maradni. Emiatt pedig sokan nem tudják a családdal tölteni a húsvétot. Mégis van bőven jó oldala is annak, hogy idén nagyon más lesz az ünnep. 

  • 2020.04.09

Felelős gazdi: Kunhalmi ivartalaníttatja a kutyusát

Az MSZP választmányi elnöke felelős kutyatartóként viselkedik, és még fiatalon ivartalaníttatja a kutyáját.

  • 2020.04.08

Unod a karantént? Maradj otthon és menj színházba!

Persze ne a megszokott módon menj. Mostanság nem sok mindent csinálunk a megszokott módon. De az internetnek köszönhetően a színházi előadásokról nem kell lemondanunk.