Harry herceg és Ed Sheeran közös videót posztoltak

Harry herceg és Ed Sheeran közös videót posztoltak

Harry herceg szeretett városában ünnepelte a Mentálhigiénés Világnapot, amely számára különös jelentőséggel bír. A herceg több programon is részt vett Nottingham-ban, hogy megnézze, a gyerekek mit tanulnak az érzelmi biztonságról.

Az első állomás a Nottingham Akadémia volt, ahol Meghan-el és a hallgatókkal közösen csatlakoztak a EPIC Partners Nurture Session-hez.

A diákokkal többek között az érzelmi biztonságról és a mentálhigiénés egészségről beszélgettek és tanultak, illetve találkoztak olyan hallgatókkal, akik olyan mentorprogramban vesznek részt, amely kapcsán sikerül jobban megérteniük saját gondolataikat és érzelmeiket. 

A herceg nem először vesz részt aktívan ezen az eseményen, most azokkal is személyesen tudott beszélgetni, akikkel már korábban találkozott. Leginkább arra volt kíváncsi, milyen irányban változtak meg az első találkozójuk óta és hogyan fejlődnek. 

Harry megismerkedett Barney-val, a terápiás kutyával és csatlakozott egy közgyűléshez is. 

Utóbbinál azt ismerhette meg, hogyan teljesítenek a tanulók a vizsgákon az otthoni élet és a túlterheltség miatt. Ezt követően Sussex hercege mellátogatott a Közösségi Felvétel Stúdió-ba, egy jótékonysági szervezetethez, amely a fiatalok film- és zenei ismereteit tanítja azáltal, hogy hozzáférést biztosít a professzionális eszközökhöz és segít a diákoknak megfelelő kapcsolatokat kialakítani.

Végül találkozott azokkal a fiatalokkal is, akik az új „hip hopera” -át fejlesztették ki, ami a mentális egészség kérdéseivel foglalkozik. 

A világnap tiszteletére Harry herceg egy Ed Sheeran-el közös videóval készült, amelyet a @SussexRoyal Instagram oldalon osztott meg követőivel.

A videó lényege az, hogy figyeljünk oda egymásra, családtagjainkra, szeretteinkre és barátainkra, mert sokan vannak közöttünk, akik csendben szenvednek és nem kérnek segítséget. 

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

30 évig tanított az állami rendszerben, magánban folytatja Kiss Virág

Karácsony Gergely főpolgármester párja csaknem 30 éves pedagógusi pályafutás után állami oktatásból az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba általános iskolájába megy tanítani.

  • 2020.03.27

A Rammstein énekese koronavírusos, intenzíven kezelik

Berlinben intenzív osztályon kezelik Till Lindemann-t, az itthon is igen népszerű Rammstein metálbanda énekesét.

  • 2020.03.27

Koronavírusos lett Boris Johnson

A brit miniszterelnök, Boris Johnson is elkapta a koronavírust. A kormány élén marad.