Karantén helyett Cilivel adogat Dzsudzsi

Karantén helyett Cilivel adogat Dzsudzsi

Rogán Antal exnejének instagramján jött szembe velünk a kőgazdag focista, akit nemrég a Külügyminisztérium hozott haza az Emírségekből, ahol kényszerszabadságra küldte a klubja.

Rogán Cili instája az egyik legviccesebb dolog az interneten, ez tuti. Most viszont leleplezőként is bevált, hiszen bebuktatta Dzsudzsák Balázst. A közpénzből hazahozott pénzeszsák focisztár hiába ígérte meg, hogy két kétig nem mozdul ki otthonról, egy budai teniszpályán töltötte az idejét Cecília társaságában.

"Most, hogy hazaértem, két hétre karanténba vonulok. A következő tizennégy napban ki sem teszem a lábam a kerítésen kívülre"hazudta Dzsudzsák Balázs tizenhárom nappal ezelőtt. Nyilvánvalóan nem bírt megülni a hátsóján, mert már napokkal korábban is lefotózták nyilvános helyen. Nyilván neki mindent szabad így gondolta a fideszes kegyencekkel láthatóan kiváló viszonyt ápoló futballsztár.


Dzsudzsák kamuzott, amikor 13 nappal ezelőtt azt ígérte a nyilvánosság előtt, hogy 14 napig nem teszi ki a lábát a kerítésen kívülre. Már 10 nappal ezután a Déryné Bisztróban fotózták a legjobban fizetettnek mondott magyar focistát. A kép Orbán Viktor focibubus kormányzó facebookjára is kikerült. Hát igen, a fideszesek úgy gondolják, nekik mindent szabad, a többieknek meg kuss a neve.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Ezeket a sorozatokat nézte Kunhalmi Ágnes a karanténban

Elöljáróban annyit elmondunk: az MSZP politikusa is végignézte a Trónok Harcát és ő is letaglózva nézi a Fekete Tükör borús jövőképeit.

  • 2020.08.05

Te hallottad már Gyurcsány kedvenc számait? Rögtön mutatjuk őket!

Messengeres feliratkozóinak árulta el Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, milyen zenéket szokott hallgatni.

  • 2020.08.04

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.