Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

A keddi Honvéd–MTK Magyar Kupa-elődöntő zárt kapus mérkőzés volt, csak néhányan nézhették meg a meccset a Puskás Arénában. A kevesek között volt Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs válogatott futballista - írta az Index. Maszkot egyikük sem viselt, pedig a szabályzat szerint kellett volna nekik. Ahogy a velük lévő gyerekeken sincsen maszk, úgy látszik, ennyire felelőtlenek ezek a fideszes csicskák.

Dzsudzsák nem először szegi meg az egészségügyi szabályokat: az előírt 14 napos házi karantént sem töltötte ki, miután Szijjártó közpénzen hazarepítette az Arab Emírségekből. A külügyminiszter pedig nagyon kevés kivételtől eltekintve szinte sosem hajlandó maszkot viselni. Vajon miért?

A koronavírus-járvány miatt a futballmeccseken csak minimális létszámban lehetnek jelen a csapatok képviselői és nézők is. „A nézőtéri zónába a média munkatársai, stadionüzemeltetők, nélkülözhetetlen kiszolgáló személyzet, valamint a klubvezetők és szponzorok képviselői léphetnek be” – írta az MLSZ.

via

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.

  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.