100 bérlakásnyi pénzt szórt el Hoffmann saját propagandájára

100 bérlakásnyi pénzt szórt el Hoffmann saját propagandájára

Ha Hoffmann Tamás nem önmaga reklámozására költ el az adófizetők pénzéből 1 milliárd forintot, akkor ma 100 darab bérlakással több lehetne Újbudán. Dr. László Imre október 13-a után minden forintot a kerület fellendítésére fog fordítani!

Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje Facebook-oldalán tette közzé a mellbevágó adatot: Hoffmann Tamás, a Fidesz XI. kerületi bábja 9 éves polgármestersége alatt legalább 1 milliárd forintnyi közpénzt költött el saját maga reklámozására, ostoba propagandára, kampányokra. 

Dr. László Imre azt is kiszámolta, hogy ebből a pénzből akár 100 darab bérlakás is épülhetett volna a rászorulók számára. 

Propaganda-hadjárataival mégis hány embernek segített Hoffmann saját magán és pártján kívül? 

Gondoljunk csak bele, hány családnak lehetett volna óriási segítséget nyújtani ebből a pénzből. Egészen máshol tarthatna ez az ország, ha Orbán Viktort és bábjait nem csak saját hatalmuk és gazdagodásuk érdekelné.

Dr. László Imre október 13-a után propaganda helyett a kerületi lakók megsegítésére fog minden egyes forintot elkölteni!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Partizán: 130 éves műemléket rombolnak szét, hogy Fidesz-hotel épüljön helyette

A védettséget élvező épületek sem érdeklik a Fideszt, ha szénné tudják lopni magukat a lerombolásukon.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

  • 2020.06.07

A Fidesz 5 főbűne Heves megyében

Nem csak helyi, hanem országos botrányok helyszíne is volt a közelmúltban Heves megye, és mindegyik mögött a Fidesz kisebb, vagy nagyobb, de mindenképpen aljas húzása állt. Visonta, Gyöngyöspata, Eger, Hatvan: kezdjük is a listát.