1,5 milliárdért újítja fel a Kvassay hidat Mészáros Lőrinc testvére

1,5 milliárdért újítja fel a Kvassay hidat Mészáros Lőrinc testvére

Mészáros János egyre több állami beruházást vonz magához.

Tavaly nyáron írtak ki közbeszerzést a Csepelt Ferencvárossal összekötő Kvassay híd felújítására. A 24.hu vette észre, hogy a pályázat győztese a Mészáros Lőrinc testvére által tulajdonolt Híd-Tám Kft. lett. Így a miniszterelnök pénztárosának testvére 1,5 milliárd forintért újíthat fel hidat a fővárosban.

Közpénz milliárdok.

Nem ez az első beruházás, amit Mészáros János elnyer. Erdei vasút felújítás 1,1 milliárdért, gyalogos felüljáró 2,5 milliárdért és hidak karbantartása 3 milliárd forintért. A mostani kaszálással együtt csak ezekből a projektekből 8 milliárd forint közpénz kerül a Fidesz-csicskák új üstökösének a kezébe.

Hatvanszoros növekedés.

A Híd-Tám Kft. 2015-ben még csak 97 millió forintos forgalmat generált. Egy évvel később vette mega céget Mészáros János, ekkor már 712 millióra szárnyaltak fel. 2018-ban pedig 5,8 milliárd forintos forgalommal zártak. Biztos, hogy a tavalyi évben is nagyot léptek előre.

Miközben emberek tízezrei veszítik el a munkájukat, a Fidesz-csicskák kezében közpénz milliárdok landolnak. Undorító!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Partizán: 130 éves műemléket rombolnak szét, hogy Fidesz-hotel épüljön helyette

A védettséget élvező épületek sem érdeklik a Fideszt, ha szénné tudják lopni magukat a lerombolásukon.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

  • 2020.06.07

A Fidesz 5 főbűne Heves megyében

Nem csak helyi, hanem országos botrányok helyszíne is volt a közelmúltban Heves megye, és mindegyik mögött a Fidesz kisebb, vagy nagyobb, de mindenképpen aljas húzása állt. Visonta, Gyöngyöspata, Eger, Hatvan: kezdjük is a listát.