Azonnal 150 millió forintot kell fordítani a rendelőre!

Azonnal 150 millió forintot kell fordítani a rendelőre!

Dr. László Imre, Újbuda közös ellenzéki polgármesterjelöltje videón leplezte le: a Fidesz miatt több hónapot kell várni a legalapvetőbb vizsgálatokra is az újbudai orvosi rendelőben. Ő azt ígéri: propaganda helyett a kórházakra költ majd

Az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy 2019. Magyarországán hónapokig tart míg az újbudai lakosok időpontot kapnak a Fehérvári úti rendelőben egy egyszerű vizsgálatra. Dr. László Imre legújabb Facebook-videójában ezt be is bizonyította. 

Azonnal 150 millió forintot kell fordítani a rendelőre!

Az ellenzék polgármesterjelöltje szerint 150 millió forint kéne, hogy a Fehérvári úti rendelőintézetet rendbe hozza a került. A bökkenő csak az, hogy Orbán Viktor újbudai bábjai ezt a pénzt nem hajlandóak a legfontosabb dolgokra költeni. Hoffmann Tamás és sleppje ezt a pénzt inkább saját propagandájára szórja el. 

László Imre: Elképesztően felelőtlen a fideszes Hoffman hozzáállása!

Sok mindent elmond Hoffmann Tamásról és gazdájáról, Orbán Viktorról, hogy évek óta hagyja lerohadni az egészségügyet. Mérhetetlenül felelőtlen, hogy Hoffmannt egyáltalán nem érdekli, ha hónapokig kell várni a kerületi lakosoknak egy diagnosztikai vizsgálatra. 

Pedig a betegségek sem várnak!

Dr. László Imrének volt kórházigazgatóként szívügye az egészségügyi ellátás színvonalának javítása. Október 13-át követően polgármesterként meg fogja duplázni a kerületi szakrendelők támogatását, csökkenteni fogja a várólistát és korszerű eszközöket fog beszerezni. 

Mindemellett megépítik végre a fideszesek által csak ígérgetett gyermek-egészségügyi központot is. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.