Wintermantel újabb ingatlanbotránya bukott ki

Wintermantel újabb ingatlanbotránya bukott ki

Wintermantel és a többi Orbán-báb fideszes képviselő egy újabb értékes ingatlannal lopta meg az újpesti embereket. Déri Tibor, közös ellenzéki polgármesterjelölt szerint tipikus Wintermantel-féle módszer az átminősítgetés.

Az Átlátszó cikkéből kiderült, hogy Orbán Viktor újpesti bábja, Wintermantel Zsolt és csapata átjátszották a kerület legértékesebb telkét, az Ady Endre Művelődési Központot egy profitéhes, Fidesz-közeli cégnek. De ha ez még nem volna elég, a tranzakciót követően az önkormányzat átminősítette a telek besorolását, amivel több százmillió forintot tett a volt fideszes államtitkárhoz köthető új tulajdonos zsebébe. 

Déri: Ez tipikusan Wintermantel specialitása! 

Déri Tibor, az ellenzék közös újpesti polgármesterjelöltje nem is hagyta szó nélkül Wintermantel legújabb botrányát. Mint Facebook-bejegyzésében írja: Ez a módszer tipikusan Wintermantel (Báb)Zsolt specialitása.

Most már jól látható, hogy Orbán bábjainak módszere az átminősítgetés. A legújabb Wintermentel-botrányon közel 1 milliárd forintot nyert az új tulajdonos. De a fideszes államtitkár üzlettársa, Oláh Andor nagyüzemben vásárolgatja fel az önkormányzati telkeket - ott van például a Szülőotthon kertje és az Íves úti volt önkormányzati telek is. 

Wintermantel lényegében már meg sem próbálja titkolni, hogy a fideszesek érdekeit szolgálja.

Déri Tibor tudja, hogy a polgármestert azért választják meg hogy a helyiek, ne pedig a pártja érdekeit képviselje. Legegyszerűbben úgy lehetne összefoglalni egy tisztességes polgármester feladatát, hogy a városban élők életminőségén javítson. 

Egy olyan embernek, mint Wintermantel Zsolt, aki szándékosan kárt okoz a városnak, nincs helye a közéletben! Itt az ideje, hogy eltakarodjon! 

Október 13-án ennek kikényszerítésére lesz lehetőségük a változást akaró polgároknak.

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.