A tapló Tarlós régen még nem volt ilyen gyáva

A tapló Tarlós régen még nem volt ilyen gyáva

Egy 2006-os felvétel felbukkanásával végképp nevetségessé vált Orbán budapesti bábja, Tarlós István. Kiderült, hogy akkor még nem menekült ennyire a nyilvános vita elől. 

A Partizán bukkant rá egy Tarlóst jól jellemző videóra: 2006-ban, amikor Orbán bábja még Demszky Gábornak volt a főpolgármester-jelölti kihívója, nem volt olyan gyáva, amikor vitáról volt szó. Akkor még azzal haknizta végig a médiát, hogy Demszky miért nem akar vele kiállni vitatkozni. 

Végképp nevetségessé vált tapló Tarlós

Ezzel szemben ma már csak sértegetéssel és gyáva meneküléssel képes reagálni arra, ha valaki arról kérdezi, miért nem hajlandó kiállni Karácsony Gergellyel nyilvános vitára. 

Ma már csak sértegetéssel képes menekülni a vita elől

Emlékezetes, hogy Tordai Bencét szörnyen kínos és vállalhatatlan sértegetéssel próbálta lerázni, amikor az országgyűlési képviselő vitára próbálta invitálni a főpolgármestert. Szintén felejthetetlen kirohanása volt Tarlósnak, amikor pár aktivistát kezdett szánalmasan rágalmazni, hogy elkerülje a válaszadást arra, hajlandó-e vitatkozni az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjével.  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.