Karácsony: Gulyás Gergely nem fenyegetheti a budapestieket!

Karácsony: Gulyás Gergely nem fenyegetheti a budapestieket!

Hogy azonnal visszavonja a budapestieket megfenyegető, megzsaroló kijelentéseit, Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje nyílt levélben fordul Gulyás Gergelyhez

 

Mint ismert, Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter az Európai Uniót bírálva a Reuters hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy „a kormány számára elfogadhatatlan, ha a forrásokat politikai szimpátia alapján osztják el”. 

Karácsony Gergely Facebook-oldalán reagált Gulyás kijelentéseire. A főpolgármester-jelölt szerint ez a budapestiek számára is elfogadhatatlan. Csak az a bökkenő, hogy Gulyás Gergely és társai valójában csak hatalmi érdekből váltogatják az éppen aktuális véleményüket. 

Karácsony: Akkor ne fenyegess a budapestieket!

Az lenne a minimum, hogy amit Gulyás Európában most épp elfogadhatatlannak nevez, az legyen számára elfogadhatatlan Budapesten is. Éppen ezért azonnal vissza kell vonnia a Budapestieket korábban megfenyegető kijelentéseit, miszerint, ha nem a Fidesz bábját választják meg, érvénytelennek tekintik a miniszterelnök és a főpolgármester közötti megállapodást. 

Amit Európában elfogadhatatlannak tart, azt tartsa annak Budapesten is!

Ennek érdekében az ellenzék főpolgármester-jelöltje nyílt levelet küldött Gyulyás Gergelynek. 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.