Márki-Zay Péter: csak egy erkölcsileg tiszta ellenzék lesz képes leváltani a Fideszt

Márki-Zay Péter: csak egy erkölcsileg tiszta ellenzék lesz képes leváltani a Fideszt

Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere a Szikáncson kirobbant fűnyírási botrány kapcsán írta le véleményét a hazai pártállásról. 

Elmondta, hogy ők, a becsületes jobb- és baloldali magyarok nem közvetlen a Fideszt, hanem a tolvajokat akarják leváltani.

Pártállástól függetlenül.

Hiszen minden pártban rengeteg tisztességes ember van, de akadnak gazemberek is. 

A mai rendszer lényege, hogy a beépített bűnözők egymással együttműködve tartják hatalomban Orbánt, árulják el akár saját táborukat is.

Az, hogy Hódmezővásárhelyen győzedelmesekedett a tisztesség a korrupció felett, az javarészt egy tisztességes szocialistának, Dr. Kis Andreának köszönhető.

Aki a Lázárral üzletelő párttársai ellenében csatlakozott az összefogáshoz, az árulókat helyben (Hernádi Gyula ál-ellenzéki Lázár-jelölt), és országosan (az ellenünk kampányoló Szanyi Tibor) is kizárták a pártból. Hozzátette, csak egy erkölcsileg tiszta ellenzék lesz képes leváltani a Fideszt és tényleg elszámoltatni a hazai tolvajokat. 

Ehhez mindenkit szeretettel várunk, de aki holmi személyes ellenszenv miatt rombolja a jobb- és baloldaliak összefogását, az a FIDESZT SEGÍTI a további megfélemlítésben, lopásban, és bűnöző migránsok betelepítésében. Barátaim, szépen kérem, NE TEGYÉTEK!

Márki kijelentette, sem Kis Andrea sem Szabó Márton nélkül nem győztek volna. 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.