2000 új térfigyelőt hoz Budapestnek Karácsony

2000 új térfigyelőt hoz Budapestnek Karácsony

Biztonságos Budapestet teremtene Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, ehhez kéri a fővárosiak szavazatát a most vasárnapi önkormányzati választáson.

A bűncselekmények megelőzése mindig a közbiztonság javításának leghatékonyabb és leginkább biztonságos módszere, ezért a korszerű városvezetésnek ezt kell legyen az egyik legfőbb feladata. Karácsony Gergely Facebook-posztjában arról írt, hogy a kerületi önkormányzatokkal közösen három év alatt kétezer új közterületi kamerát telepítenek. A főpolgármester-jelölt szerint ez jelentősen csökkentheti az illegális hulladéklerakás, a garázdaság, az éjszakai rongálás, a lopás és egyéb bűncselekmények elkövetésének kockázatát.

Sajnos a fideszes lopások kockázatát térfigyelő kamerákkal nehéz csökkenteni, ahhoz viszont mindannyian hozzájárulhatunk, ha október 13-án az ellenzéki jelöltekre szavazunk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.