2000 új térfigyelőt hoz Budapestnek Karácsony

2000 új térfigyelőt hoz Budapestnek Karácsony

Biztonságos Budapestet teremtene Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, ehhez kéri a fővárosiak szavazatát a most vasárnapi önkormányzati választáson.

A bűncselekmények megelőzése mindig a közbiztonság javításának leghatékonyabb és leginkább biztonságos módszere, ezért a korszerű városvezetésnek ezt kell legyen az egyik legfőbb feladata. Karácsony Gergely Facebook-posztjában arról írt, hogy a kerületi önkormányzatokkal közösen három év alatt kétezer új közterületi kamerát telepítenek. A főpolgármester-jelölt szerint ez jelentősen csökkentheti az illegális hulladéklerakás, a garázdaság, az éjszakai rongálás, a lopás és egyéb bűncselekmények elkövetésének kockázatát.

Sajnos a fideszes lopások kockázatát térfigyelő kamerákkal nehéz csökkenteni, ahhoz viszont mindannyian hozzájárulhatunk, ha október 13-án az ellenzéki jelöltekre szavazunk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.