48 tanár írta alá a NAT elleni nyilatkozatot a legjobb veszprémi gimiben

48 tanár írta alá a NAT elleni nyilatkozatot a legjobb veszprémi gimiben

A Lovassy László Gimnázium tantestületének 57 tagjából 48-an írták alá a NAT-ellenes nyilatkozatot.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Maruzsa Zoltánhoz, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közoktatásért felelős államtitkárához fordultak a Lovassy László Gimnázium tanárai az új Nemzeti Alaptanterv ügyében.

A veszprémi iskola évek óta az ország legjobbja a legjobbiskola.hu portál összeállítása szerint.

Azt javasolják, hogy a NAT bevezetését legalább egy évvel halasszák el, és az így nyert időt olyan szakmai egyeztetésre használják fel, ami nyitott az új szemléletmód és tartalom befogadására is.

A Lovassy nagyon jó példája annak, hogy míg a Vámpírkormány azt erősíti, hogy mindenki egyetért a NAT-tal, az új Nemzeti alaptanterv valójában kivérezteti a diákokat és a tanárokat egyaránt.

A PDSZ sztrájkot is hirdetett:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.