Alföldi Róbert is segíti Karácsony Gergely kampányát

Alföldi Róbert is segíti Karácsony Gergely kampányát

Az ismert színész-rendező, a Nemzeti Színház volt igazgatója nemcsak támogatásáról biztosította a változás egyetlen főpolgármester-jelöltjét, de tevőlegesen is segíti a Karácsony-kampányt.

Olvasóink Budapest több kerületéből is jelezték nekünk, hogy a keddi nap folyamán privát telefonszámról kaptak hívást, és igencsak meglepődtek, amikor egy jól ismert hang szólalt meg a mobiljukból. Alföldi Róbert volt az, a Nemzeti Színház volt igazgatója, aki színészként, rendezőként és közéleti személyiségként is széles körben elismert.

Van, aki főszerepeit, mások színházi rendezéseit, megint mások a filmjeit szeretik, és olyanok is akadnak, akik inkább közéleti témákban tett nyilatkozataiért, emberjogi kiállásáért tisztelik. És persze sokan vagyunk, akik aranykorként, nosztalgiával gondolunk arra az időszakra, amikor ő irányította a Nemzeti Színházat.

Alföldi Róbert most - szokásától eltérően - közvetlen politikai kiállást vállalt magára, hiszen a rögzített hívásban nemcsak arról beszél, mennyire szereti Budapestet, de hogy szerinte a mostaninál nyitottabb, elfogadóbb, és szabadabb világváros lehetne, ha alkalmasabb politikusok vezetnék. Alföldi azt is elmondja, szerinte azokra érdemes szavazni, akik a város érdekében összefogtak és félretették ellentéteiket.

A majdnem kétperces felvétel végén Alföldi Róbert kifejti, hogy a városnak olyan főpolgármester kell, aki higgadt, hozzáértő, elkötelezett és tiszta a keze. Mielőtt elköszönne, Alföldi elárulja: ő Karácsony Gergelyre szavaz.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.09

Karácsony megálljt parancsol a hazugságoknak a Pesti úti idősek otthona ügyében

Budapest főpolgármestere azonnal reagált a nyugdíjas otthonnal kapcsolatos fejleményekre. Összeszedte a tényeket és a hazugságokat, hogy senki ne dőljön be az álhíreknek.

  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.