Borkai nem kér bocsánatot, sőt, büszke az érdemeire, és tiszteletet követel magának

Borkai nem kér bocsánatot, sőt, büszke az érdemeire, és tiszteletet követel magának

Úgy tűnik, mintha a volt polgármester azt várná, hogy meghajoljunk előtte.

Úgy hat Borkai legújabb interjúja az olvasókra, mintha hideg zuhanyt öntenének a nyakunkba. A fideszes ex-polgármester ugyanis nem kér bocsánatot, sőt, tiszteletet parancsol magának az érdemei miatt.

"Az egykori politikus papucsban, pólóban és rikító rövidnadrágban, kölyöktacskója oldalán nyitott ajtót, kisimult arca arról árulkodott, mintha teljesen elengedte volna az országos botránnyal tarkított múltját" - írja a Blikk. Így van ez azzal a politikussal, aki bár lebukik, a kormánypártnak köszönhetően elkerüli a felelősségre vonást.

Borkai azt mondta, "azért tudta ezt túlélni," mert sportolói múltja által megedződött. Arról is beszélt, hogy a feleségével "újra kellett írniuk a kapcsolatukat, de hála istennek, ő is vevő volt rá." Az ex-polgármester úgy fogalmazott:

"jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát."
Borkai dölyfössége szinte már addig megy, hogy másokra mutogat, holott, ha nem buktatják le a szexhajón, ahol annyi idős lányokkal közösült, akik a lányai lehetnének, soha nem kér bocsánatot sem a családjától, sem a választóktól.

Arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb probléma nem a luxushajóval volt, hanem a polgármestersége alatt történt korrupciós hálóval, vagy ahogy a legtöbben hivatkoznak rá: "a győri polippal."

Borkait és a szintén szexhajózó Rákosfalvyt többek között olyan korrupciógyanús ügyekkel hozták összefüggésbe mint Audi-földek eladása, Borkai felesége birtokában lévő drága telekek anyagi háttere. a Borkai-gyerekek vagyonosodása és számos, a körön belülre jutott helyi közbeszerzés.

A bukott fideszes polgármester most mégis a sportról, a családról, a kétkezi munka becsületéről papol, mintha csak egy bölcs erkölcsi tanácsadó lenne, akit meglátogattak, hogy mondjon pár szót az ifjabb generációnak útmutatás céljából.

A legjobb lenne, ha Borkai inkább kiállna a nyilvánosság elé, és minden disznóságért kérné a saját és társainak felelősségre vonását. Ezt azonban sosem fogja megtenni, hiszen vele együtt buknának sokan Orbán udvarházából, azt pedig soha nem engednék meg neki

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.