Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.

A Jogállam és Igazságosság Kft. értékesítései bevételei csökkenték, de támogatásból 210 millió helyett, 660 millió folyt be, amiből sokkal több anyagi jellegű ráfordítást (filmeket, weboldalakat) és a bérköltségeket tudtak fedezni.

Azt nem lehet tudni, hogy pontosan kitől és mire érkezett a támogatás, a 13 fős szervezet egyéb bevételek címen közli ezeket.

A magukat civilnek beállító, valójában közpénzből bevételhez jutó, a kormány kommunikációját vezényszóra kiszolgáló...

Posted by K-Monitor on Thursday, October 1, 2020

 
Ahogy arra a 444 cikke is felhívja a figyelmet, az AK remek orbánista propagandaanyagokat készít, az ő munkájukat dicséri a Készüljetek.hu oldal is, aminek meglátogatása egészen szürreális élmény, a nyitóképe például ilyen:

 

Ajánlott cikkünk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.

  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.