Dobrev Kláráék speciális maszkokat és védőfelszerelést vittek a Lászlóba

Dobrev Kláráék speciális maszkokat és védőfelszerelést vittek a Lászlóba

FFP3 típusú részecskeszűrős maszkokat vitt a DK-s politikusnő és csapata a Szent László Kórházba. Innivalóval és finomságokkal is kedveskedtek a kórház dolgozóinak.

Dobrev Klára szerda délután látogatta meg a Szent László kórházat. Annak ellenére, hogy az FFP3-as maszkból komoly hiány van, húsz darabot tudtak vásárolni belőle. Ezeket a kórház karanténjában dolgozó orvosoknak és ápolóknak adták. A későbbiekben igyekeznek még több ilyen maszkot beszerezni.

Amióta megjelent a vírus az országban, mást sem hallunk, minthogy nincs elég védőfelszerelés, nincs elég maszk. A kórházi dolgozóknak sem.

Nem csak maszkból van hiány. Magyarországon nincs elég koronavírus teszt sem!

Nem kerülhet még több kórházi dolgozó karanténba. Meg kell védenünk azokat, akik a frontvonalban küzdenek a koronavírus ellen!
A DK-sok vittek ezen kívül még sebészi maszkokat a karanténon kívül dolgozóknak. Vittek még gyümölcsleveket, kávét, teát, müzliszeleteket a feszített munkatempóval dolgozó orvosoknak, ápolóknak.

Dobrev Klára üzent nekik és minden más egészségügyi alkalmazottnak.

Azt szeretném, ha a magyar egészségügyben dolgozó orvosok és ápolók éreznék, hogy rendkívül hálásak vagyunk nekik. Hogy minden magyar ember hálás nekik.

Egy mondatára viszont mindenki másnak is érdemes odafigyelnie. Ez az, amire bárki képes, de sokat tehetünk vele a járvány ellen.

"A legjobb tanács, amit mindenkinek adhatunk, hogy maradjatok otthon, ha tehetitek."

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

Orbán brazil haverja: a vírus egy kis nátha, néhányan meghalnak, ilyen az élet

Jair Bolsonaro brazil elnök szerint Sao Paolo kormányzója politikai indokból manipulálja a koronavírus áldozatainak számát - írja a Reuters alapján az Index.