Erősödik a Fidesz Budapest-ellenes retorikája

Erősödik a Fidesz Budapest-ellenes retorikája

Minden nap a budapestieket szidják a fideszesek, elkezdődött a bűnbakképzés a járvány miatt. Budai Gyula bukott kormánybiztos is beállt a kórusba.

Megírtuk, hogy Müller Cecília fideszes tisztiorvos napok óta mást sem csinál a sajtótájékoztatóin, mint a budapesti lakosokat szapulja. Többször arról beszélt, hogy a fővárosiak fegyelmezetlenek. Célzott arra is, hogy a budapestiek felelőtlen viselkedése miatt a főváros járványgóccá válhat. Kifejezetten tanár nénisen dorgálta a nyugdíjasokat, a fiatalokat, az autósokat, és úgy általában mindenkit, aki Budapesten és Pest megyében lakik.

A Budapestet hibáztató kórushoz azóta több fideszes is csatlakozott, ami lehet annak következménye, hogy a vírusnál csak a hülyeség fertőzőbb, de az még valószínűbb, hogy Orbánék utasításba adták, hogy most a budapestiek lesznek a bűnbakok. Láttunk már ilyet néhányszor a Fidesztől. Voltak bűnösek a hajléktalanok, a migránsok, az egyetemisták, a romák, de a tanárok, sőt az egészségügyisek is. Most úgy tűnik, a fővárosiakon a sor.

Budai Gyula Fidesz-képviselő, aki korábban két évig elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztosként röhögtette ki magát, majd bukott óriásit, most a Facebookon írt olyan dolgokat, amitől nem is tudjuk, hogy sírjunk vagy hányjunk. Az orbánista csicska azon igyekezett, hogy a budapestieket elriassza esetleges olyan szándékuktól, hogy a hosszú hétvégén Kiskunlacházára utazzanak, ahol ő lakik. Tette ezt úgy, hogy a héten minden nap Budapesten járt, és ezt persze saját közösségi oldalán is dokumentálta. Öngól.

Kiss Róbert alezredes szerdán az Operatív Törzs ülése után kifejtette: egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást, főleg a budapestiek hajlamosak erre, ezt pedig azzal támasztotta alá, hogy a rendőrök több embert büntettek meg, mint egy nappal korábban. Pár nappal korábban egyébként ugyanő arról beszélt, hogy bizony a budapestiek nagyon fegyelmezetlenek. Sőt: arra biztatott mindenkit, hogy jelentse fel a szomszédját vagy bárki mást, ha azt gyanítja, hogy megszegi a karanténszabályokat. Szép.

Lakatos Tibor a csütörtöki törzstájékoztató után türelmetlenséggel vádolta meg a budapestieket, ő szintén azzal támasztotta alá a mondanivalóját, hogy a rendőrök több esetben figyelmeztettek és bírságoltak meg járókelőket. Egyébként a számok nem mutatnak számottevő növekedést, pedig az sem lenne csoda, hiszen érzékelhetően egyre több rendőrt vezényelnek az utcákra. Ennyi.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Tüntetés lesz holnap a Markó utcában a pedofil Kaleta túl enyhe büntetése miatt

A szervezők az kérik: "gyere fehérben és legyen a kezedben egy plüss játék vagy egy mesekönyv, szimbolizálva a boldog gyerekkort!"

  • 2020.07.08

A börtönszökevény Boldog István nekiment az Antifának

Vesztegetés miatt le kellett volna csukni, most mégis jártatja a száját. Bevallotta, hogy a melegeknél csak az antifasiszták ijesztik meg jobban.

  • 2020.07.08

Az MTI nem hajlandó kitenni Vadai Ágnes a fideszes pedofilbotrányról szóló közleményét - majd mi kitesszük

Személyiségi jogokra hivatkozva cenzúrázza az ellenzéket az Orbánékat szolgáló MTI. Így védik a lebukott fideszes pedofilt.