Kunhalmi Ágnes azonnali nyugdíjkiegészítést, nyugdíjemelést kér az időseknek

Kunhalmi Ágnes azonnali nyugdíjkiegészítést, nyugdíjemelést kér az időseknek

Kunhalmi Ágnes (MSZP) a XVIII. kerületi országgyűlési képviselője tegnap a parlamenti felszólalásában azonnali segítséget kért a nyugdíjasoknak. 

Ma nem csak az egészségügyi kockázat nagy, hanem a megélhetési is. 
 
Kunhalmi Ágnes azt kéri a kormánytól az év végi, inflációval korrigált nyugdíjkiegészítést hozzák előre. A nyugdíjemelés legyen azonnali és legalább 6,5 százalékos. 

A politikus azt is kéri, hogy a 100.000 forint alatti nyugdíjból illetve nyugdíj szerű ellátásból élők kapjanak egyszeri 20.000 forintot.

Ezeken felül kapjanak 500.000 forint egyszeri juttatást a frontvonalban harcoló egészségügyi és szociális dolgozók. Az ő munkájuk a legnehezebb - mondta a képviselő.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.