Márki-Zay Péter: a kórházi ápoltak halála esetében vajon van-e felelős?

Márki-Zay Péter: a kórházi ápoltak halála esetében vajon van-e felelős?

Hódmezővásárhely ellenzéki polgermesterének egyetlen kérdése van a kiköltöztetett kórházi ápoltak halála kapcsán. KI A FELELŐS?

Felháborodva konstatálta, hogy amikor már sokadjára kitört a koronavírus-járvány a Pesti úti idősek otthonában, a felcsúti miniszterelnök és mocskos lakájmédiája gyekezett Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármestert felelősnek beállítani. 

Hozzátette, érdekes, hogy valamennyi más otthon esetében pedig nem volt felelős.

A még szerencsére fel sem futott koronavírus-járvány ürügyén a szükséges műtéteket, kezelést meg nem kapott betegek állapota vagy a most erőnek erejével kiköltöztetett kórházi ápoltak halála esetében vajon van-e felelős?

Orbán Viktor kiharcolta magának a teljhatalmat, most pedig szeretné áthárítani a felelősséget. Hiszen mindig is ez volt, a focista miniszterelnök csak azért volt képes felelősséget vállalni, amiért isteníthették őt az emberek. De inkább tépné ki a nyelvét, mintsem azt mondja, tévedtem.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.