Még nem késő aláírni a DK petícióját az érettségi elhalasztásáért!

Még nem késő aláírni a DK petícióját az érettségi elhalasztásáért!

A vámpírkormány ragaszkodik az érettségik hétfői megkezdéséhez, de a DK petícióját aláírva nem késő tiltakozni!

Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár az utóbbi napokban többször is kijelentette, hogy biztosan meg lesznek tartva a tavaszi érettségi vizsgák. Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján is elmondta: hétfőn meg fognak kezdődni az érettségi vizsgák.

Még lehetőségünk van követelni az érettségi elhalasztását!

Maruzsa terrorállamtitkár -a széleskörű tiltakozás ellenére- továbbra is makacsul ragaszkodik azon álláspontjához, miszerint biztonságos a koronajárvány tetőzésekor érettségit tartani.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Demokratikus Koalíció petíciót indított, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke az akció elindításakor kijelentette:

Ez a kormány csak akkor módosít a döntésein, ha hallja, hogy erős ellenállás van, ha hallja, hogy nem értünk ezzel egyet. Úgyhogy hallassuk a hangunkat! Kiabáljunk, szóljunk közösen: ez így nem mehet!

A párt petícióját elindítása után egyetlen nappal már 50 ezren írták alá. Aki még nem tette, itt csatlakozhat a tiltakozáshoz!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.