Önkéntesen vonult karanténba egy kecskeméti diák

Önkéntesen vonult karanténba egy kecskeméti diák

Háziorvosa tanácsára vonult karanténba egy kecskeméti fiatal, mert találkozott egy olasz rokonával, és felmerült a koronavírus gyanúja.

Olaszországban már 11 halálos áldozata, és 200 fertőzöttje van a koronavírusnak. A Hírösvény számolt be arról, hogy egy kecskeméti diák önként, háziorvosa tanácsára vonult karanténba, miután találkozott egy rokonával, aki Olaszországban járt. Megfigyelés alatt tartják őket, tüneteik nincsenek.

A tisztiorvosi szolgálat nem rendelt el további intézkedéseket velük kapcsolatban.

Megbukott a Fidesz a koronavírus elleni védekezésben: átengedték a veszélyes csoportot

Elmondhatjuk, hogy a Vámpírkormány elvérzett a koronavírus elleni védekezésben. Egy olyan veszélyes csoportot engedtek karantén nélkül Magyarországra, amelyiket egy katasztrófafilmeket gyakran néző laikus is elkülönített volna. Jól mutatja a Fidesz totális alkalmatlanságát a járványügyben, hogy Amíg a koronavírus-járvány észak-olaszországi epicentruma közeléből érkező gimnazista kirándulócsoportot hétfőn két hétre karaténba zárták a László Kórházban, az ugyanazon a környéken szombaton nemzetközi kupameccset játszó ZF Eger vízipólósai vasárnap simán hazajöhettek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

Orbán brazil haverja: a vírus egy kis nátha, néhányan meghalnak, ilyen az élet

Jair Bolsonaro brazil elnök szerint Sao Paolo kormányzója politikai indokból manipulálja a koronavírus áldozatainak számát - írja a Reuters alapján az Index.