Önkéntesen vonult karanténba egy kecskeméti diák

Önkéntesen vonult karanténba egy kecskeméti diák

Háziorvosa tanácsára vonult karanténba egy kecskeméti fiatal, mert találkozott egy olasz rokonával, és felmerült a koronavírus gyanúja.

Olaszországban már 11 halálos áldozata, és 200 fertőzöttje van a koronavírusnak. A Hírösvény számolt be arról, hogy egy kecskeméti diák önként, háziorvosa tanácsára vonult karanténba, miután találkozott egy rokonával, aki Olaszországban járt. Megfigyelés alatt tartják őket, tüneteik nincsenek.

A tisztiorvosi szolgálat nem rendelt el további intézkedéseket velük kapcsolatban.

Megbukott a Fidesz a koronavírus elleni védekezésben: átengedték a veszélyes csoportot

Elmondhatjuk, hogy a Vámpírkormány elvérzett a koronavírus elleni védekezésben. Egy olyan veszélyes csoportot engedtek karantén nélkül Magyarországra, amelyiket egy katasztrófafilmeket gyakran néző laikus is elkülönített volna. Jól mutatja a Fidesz totális alkalmatlanságát a járványügyben, hogy Amíg a koronavírus-járvány észak-olaszországi epicentruma közeléből érkező gimnazista kirándulócsoportot hétfőn két hétre karaténba zárták a László Kórházban, az ugyanazon a környéken szombaton nemzetközi kupameccset játszó ZF Eger vízipólósai vasárnap simán hazajöhettek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

Kivéreztetné a köztársaságpárti erők pártjait Orbán Viktor rablóbandája

A pártok 2020 második félévében már egyáltalán nem kapnak költségvetési támogatást, egyszerűen nem folyósítja nekik az állam a kijáró támogatást - írja a 444.