Orbán házmestere gigabírságot szabott ki Hadházyra

Orbán házmestere gigabírságot szabott ki Hadházyra

Ilyen az, ha valakinek Putyin a példaképe: ha kimondod Orbánról az igazságot 2 millió forintra büntet bajszos házmester-csicskája. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Hadházy Ákos az országgyűlés tavaszi ülésszakindító ülésén újabb akcióval tiltakozott Orbán és bandája hazugsággyárai és lopásai ellen. 

 

"STOP PROPAGANDA" és "A MINISZTERELNÖKNEK A MAJORSÁGÁT" feliratú molinókat tiltakozott Hadházy a fideszes elnyomás ellen. 

Ezt Orbán házmestercsicskája persze nem nézte jó szemmel. Majdnem felrobbant a dühtől. Rögtön ki is tiltotta a független országgyűlési képviselőt az ülésről, és megígérte, hogy büntetést fog kiszabni. 

Orbánék már a demokrácia látszatára sem adnak. 

Az ATV Híradója most arról számolt be, Kövér László 2 millió forintra bírságolta a független országgyűlési képviselőt hétfői akciójáért. 

Itt tartunk. Ha egy független országgyűlési képviselő elvégzi a munkáját, Orbán bandája gigabírsággal próbál meg ellehetetleníteni.

Hadházy ismét parlamenti akcióval hívta fel a figyelmet Orbán hazugságaira - képek

Ma kezdődött az országgyűlés tavaszi ülésszaka. Ilyenkor Orbán minden évben felszólal. Legalábbis ez volt a szokás mostanáig. Mára olyan gyáva lett a felcsúti miniszterelnök, hogy már a házmester Kövér uralma alatt álló ülésteremben sem jelenik meg - erről Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs közös Facebook-bejegyzésben számoltak be.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Az MSZP tisztességes béreket és erős dolgozói jogokat, szakszervezetet követel

Mivel a kormány NEM törődik a munkavállalókkal, így az MSZP áll ki értük. Az ellenzéki párt követeli a dolgozók jogainak azonnali helyreállítását, és tisztességes béreket. Az MSZP azt javasolja, hogy a szakszervezetek is gyűjthessenek 1 százalékot.

  • 2020.06.04

MSZP: minden érintettnek azonos összegben járjon a 13. havi nyugdíj

A jó 13. havi nyugdíj igazságos, tisztességes és mindenkinek azonos összegben jár - mondta a Parlamentben Korózs Lajos, a szocialisták képviselője.

  • 2020.06.04

Varga Zoltán: szemfényvesztés a fideszes 13. havi nyugdíj

Szó sincs 13. havi nyugdíjról, ez az intézkedés szemfényvesztés, mert a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat, az ütemezéssel és az összegekkel ez a lépés nem elég - mondta a Parlamentben Varga Zoltán, a DK képviselője.