Orbán házmestere gigabírságot szabott ki Hadházyra

Orbán házmestere gigabírságot szabott ki Hadházyra

Ilyen az, ha valakinek Putyin a példaképe: ha kimondod Orbánról az igazságot 2 millió forintra büntet bajszos házmester-csicskája. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Hadházy Ákos az országgyűlés tavaszi ülésszakindító ülésén újabb akcióval tiltakozott Orbán és bandája hazugsággyárai és lopásai ellen. 

 

"STOP PROPAGANDA" és "A MINISZTERELNÖKNEK A MAJORSÁGÁT" feliratú molinókat tiltakozott Hadházy a fideszes elnyomás ellen. 

Ezt Orbán házmestercsicskája persze nem nézte jó szemmel. Majdnem felrobbant a dühtől. Rögtön ki is tiltotta a független országgyűlési képviselőt az ülésről, és megígérte, hogy büntetést fog kiszabni. 

Orbánék már a demokrácia látszatára sem adnak. 

Az ATV Híradója most arról számolt be, Kövér László 2 millió forintra bírságolta a független országgyűlési képviselőt hétfői akciójáért. 

Itt tartunk. Ha egy független országgyűlési képviselő elvégzi a munkáját, Orbán bandája gigabírsággal próbál meg ellehetetleníteni.

Hadházy ismét parlamenti akcióval hívta fel a figyelmet Orbán hazugságaira - képek

Ma kezdődött az országgyűlés tavaszi ülésszaka. Ilyenkor Orbán minden évben felszólal. Legalábbis ez volt a szokás mostanáig. Mára olyan gyáva lett a felcsúti miniszterelnök, hogy már a házmester Kövér uralma alatt álló ülésteremben sem jelenik meg - erről Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs közös Facebook-bejegyzésben számoltak be.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

  • 2020.03.27

LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség

Az egészségügyi és a szociális dolgozók bérének azonnali emelését, valamint az önkormányzatok nagyobb támogatását tartja szükségesnek az LMP a koronavírus-járvány elleni védekezés során.

  • 2020.03.27

Jobbik: vírusügyben lassan, üzleti ügyekben gyorsan lép a kormány

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke szerint Orbán Viktor és a Fidesz egész héten hazudott és becsapta a magyar embereket.