Szabó Szabolcs: Megint kiderült, hogy a fideszesek hazudtak

Szabó Szabolcs: Megint kiderült, hogy a fideszesek hazudtak

Orbán Viktor és csicskái össze-vissza hazudoztak a gyöngyöspatai szegregáció kapcsán. Itt lenne az ideje, hogy valaki bocsánatot kérjen az érintettektől.

A kormány teljesíti a bíróság ítéletét, kifizeti a szegregáltan oktatott gyöngyöspatai romáknak megítélt 99 millió forintos kártérítést - ezt Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter mondta a kormányinfón.

Szabó Szabolcs ellenzéki országgyűlési képviselő foglalkozott talán a legtöbbet a Parlamentben a gyöngyöspatai szegregáció ügyével. Most Facebook-oldalán reagált Gulyás kijelentéseire.

A Fidesz (élükön Horváth Lacival) Gyöngyöspata tönkretételével riogatott, pedig akkor is világos volt, hogy az egyetemleges felelősség miatt nem az önkormányzat fogja ezt kifizetni. Akkor ezt letagadták. Most hirtelen megvilágosodtak.

Illetve most kiderült (megint), hogy egyszerűen hazudtak. De ezen már nem is lepődik meg az ember...

- jelentette ki Szabó Szabolcs. Majd hozzátette: valakinek tényleg bocsánatot kell kérnie az érintett cigányoktól, akik gyermekként hosszú éveken keresztül elképesztően alacsony színvonalú oktatásban részesültek. Gyakorlatilag írni és olvasni se nagyon tanították meg őket.

"Mert ugye a per erről szólt, hiszen az ő életüket tették ezzel tönkre."

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Néhány éven belül többszáz körzet maradhat gyermekorvosi ellátás nélkül

A járvány bebizonyította mekkora a baj a hazai gyerekorvosi ellátásban. A gyerekorvosok nagy része 70 év feletti, a fiatalok nem választják ezt a szakmát a rossz körülmények miatt.

  • 2020.07.06

Polt tette a dolgát: szabadon engedik a pedofil fideszest

Ennyi volt. Polt Péter ügyészsége bevédte Kaletát. Nem megy börtönbe a fideszes pedofil.

  • 2020.07.06

DK: százezrek maradhatnak háziorvosi ellátás nélkül

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány "egészségügy-ellenes" politikája miatt a következő években több százezer ember maradhat háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátás nélkül.