A sikeres hazudozásért dicséret jár - FFF 15. rész

A sikeres hazudozásért dicséret jár - FFF 15. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát fedjük fel. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, milyen az, amikor egy szánalmas lakájmédia megdícséri gazdáit a sikeres hazudozásért. 

Középpontban a Magyar Nemzet valaha volt egyik leggázabb cikke, ahol a szerencsétlen újságíró saját csapdáiba esik bele újra és újra.

A szerkesztő mondandóját rögtön egy bocsánatkéréssel kezdi. Elnézést kér a mélyentisztelt, nagyságos Orbán Viktorától, amiért nem őt említi elsőként, amikor felsorolja a Fidesz legfőbb hazudozóit, akiknek hálálkodik. Ezt még leírni is röhejes.

Bravó, Varga Judit, Novák Katalin, Orbán Viktor (elnézést, miniszterelnök úr, de hölgyeké az elsőbbség!), Szijjártó Péter, Gulyás Gergely, Menczer Tamás, Kovács Zoltán, Nacsa Lőrinc! Így és ilyen módon kell megvédeni az országot a tudatos és összehangolt liberális-globalista támadásokkal szemben, ahogyan Önök ezt az utóbbi hetekben-hónapokban tették és teszik.

Ez a bekezdés amúgy aranyat ér, ugyanis az utolsó mondatában saját magát cáfolja majd meg, de erről később. A miniszer elnök urat hátrahagyni viszont elég nagy baki, ha a Fidesz bértollnokai lennénk, nem mernénk bevállalni. Imádkozzunk együtt a szerkesztőért, hogy ne lássa meg a nagyfőnök az írását!

És, hogy miért is kell köszönettel tartoznunk nekik? Ez egy roppant jó kérdés, de minő részletesen el van magyarázva.

Lényegében a sok mocskos hazugságért, amivel legfőképpen a koronavírus-járvány ideje alatt etették a magyar polgárokat.

És máris következik a legizgalmasabb rész, amikor a mi amatőr szerkesztőnk szépen sorjában benyal az említett személyek mindegyikének. Ja, kivétel nélkül.

Előtte azért még a Galilei elleni perhez hasonlítja az Orbán  diktatórikus törekvéseivel szembeni kritikát. Pedig Orbán szerint nem hogy a Föld körül, de körülötte forog a Nap.

Varga Juditot, megfeleléskényszeres pártszolgálatát pedig Kéthly Anna és Schlachta Margit hőstetteihez hasonlítja. Az Orbán-mániás államtitkárasszony egyébként csak a hírhedt fideszes nőellenesség cáfolására került a cikk címébe. Más szerepet nem kapott.

A Szíjjártó érdemeit ajnározó bekezdésben is megjegyzi, hogy nagy vezérünk, Orbán még nála is hamarabb gondolta ki azt a sok csodás dolgot, amit csináltak.

Szíjjártó profi teljesítményét Hosszú Katinka olimpiai aranyával veszi egy kalap alá. Tudja, hogy kell puncsolni, ahhoz nem fér kétség. Biztos jött fentről az ukász, "itt a névlista, írj egy cikket és dicsérd meg őket de nagyon, hiszen kiválóan Sorosoztak!" 

Az írás végére még Biblia idézetet is beszúr, hogy hangsúlyozva micsoda jókeresztény ő, olyan, mint a gazdái. Hiszen Jézus megemlítése elmaradhatatlan, hogy gyomorforgató bókolása célba érjen. Tudja jól, hogy mivel lehet a miniszterelnökünk hideg szívét felmelegíteni. 

Kedvenc részünkben a hosszúnyelvű propagandista szinte könyörgő hangnemet üt meg, amikor arra kéri gazdáit, hogy még többet hazudjanak. Szerintünk a rémhírterjesztés határait súrolja, amikor felveti, hogy az állampárt sorain belül esetleg felforgató liberális elemek bujkálhatnak. Aztán a végén vicceskedve megfenyegeti kenyéradóit, hogy akár még rosszat is írna róluk, ha letérnének a "jó útról". Na ezt hisszük el legkevésbé.

 

Én – mint magyar honpolgár – kérem is őket arra, hogy továbbra is így folytassák, ne hagyják abba, ne ernyedjenek el, ne engedjenek semmilyen, akár még a saját sorainkon belülről érkező kriptoliberális hangoknak sem! Jó úton járnak, ezt kell folytatni. Mert különben – és most fognak nagyon megijedni tőlem – megírom, ha eltérnek ettől az iránytól. Ugye, most kellően megijedtek?
A cikket egy bátorító üzenettel próbálja lezárni. Kár, hogy az egész alapja nem más, mint nevetséges hazugság.
"Azt mondjuk, NEM a liberálisok és globalisták támadásaira, és azt mondjuk, IGEN a szuverenitásunkra és a saját utunkra." 

via

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!