Budapest a miénk, Karácsony esélyt ad a változásra

Budapest a miénk, Karácsony esélyt ad a változásra

A változásnak egy jelöltje van: Karácsony Gergely, aki egy új, zöld szemléletet, korrupciómentes közéletet, fiatal lendületet és emberséges bánásmódot hoz el Budapestnek. Hamisíthat a Fidesz bármennyi ajánlóívet, állíthat akárhány kamujelöltet, a polgárok pontosan tudják, kire kell szavazniuk, ha akarják a változást. Karácsony Gergely a mi emberünk, Budapest a mi városunk!

Végignézve az önkormányzati választásokon indulójelölteken, láthatjuk, hogy 2010 óta előszörháttéralkuk helyett tisztességes körülmények között valósított meg érdemi összefogást a teljes ellenzék. Régóta vártunk erre, régóta tartoztak nekünk ezzel. Az ellenzéki pártok végre tényleg települések százainvoltak képesekarra, hogy megtalálják a legalkalmasabb közös jelöltet. Azt, aki képes arra, hogy egyesítse az ellenzéki tábort, leváltsa a Fideszt és vezesse a várost. Képesek voltak arra, hogy önös érdekeik helyett a települések és az ország érdekét tartsák szem előtt.

Budapesten ráadásul képesek voltak belátni azt is, hogy a régi módszerekkel nem lehet felrázni a politikától megcsömörlött polgárokat, és képesek voltak egy valós politikai innovációt is bevezetni.Karácsony Gergely nem úgy lett Budapest főpolgármester-jelöltje, hogy a pártok vezetői addig zsarolták egymást, amíg valaki meg nem hátrált. Előválasztáson, két fordulóban mérkőzött meg mindazokkal, akik hajlandók voltak tisztességgel beleállni a fair versenybe. Ilyen nem történt az utóbbi évtizedekben, a politikában végre úgy történt valami, ahogy a való életben is tisztességes lenne. Győzött a jobb jelölt, és ezzel győztek a budapesti polgárok, hiszen végre valós esély van arra, hogy meg lehessen verni a Fideszt Budapesten.

A változásnak csak egy jelöltje van, állíthat a Fidesz bármennyi kamujelöltet és másolhat le akárhány ajánlóívet, a polgárok pontosan tudják, kire kell szavazniuk, ha akarják a változást.

Karácsony Gergely a mi emberünk, aki változást hoz Budapesten: új és zöld szemléletet, korrupciómentes közéletet, fiatal lendületet és emberséges bánásmódot!

A Fidesz-bérencek semmitől nem riadnak vissza: ajánlóívek hamisításával, átöltöztetett narancssárga jelöltekkel, zsarolással, gyűlöletkampánnyal és hatalmi eszközökkel is megpróbálják  szétverni a megvalósult összefogást. Nem fognak sikerrel járni! Sem Szombathelyen, sem Pécsett, sem Budapesten!

Végre itt az esély, amivel élnünk kell, és amitől nem hagyjuk magunkat eltántorítani! Vissza fogjuk venni a városunkat a Fidesztől. Mi, Budapest polgárai, most azt mondjuk Orbán Viktornak és bábjainak: elég volt belőletek! Elég a dadogó strómanok szájbűzéből, a parlamenti belépővel foghegyről beszélésből, a kocsiból kidobott szaros pelenkákba csomagolt állami hozományokból! Nem ilyen lovat akartunk! Takarodjatok az iskoláinkból, húzzatok ki a hálószobánkból, ne pofázzatok bele az életünkbe többé. Ez a mi városunk, nem a ti birtokotok! Nektek csak az van, amit tőlünk loptatok, az pedig nem lesz mindig a tiétek! Visszavesszük, most kezdjük!

Október 13-án fontos dolgunk van: el kell menni szavazni, mert helyben most le lehet váltani a fideszes bűnbandát! Ha pedig Orbán Viktor maffiarendszere az önkormányzatokban meggyengül, azzal megkezdődik a rezsim egészének széthullása. Ha pedig elveszítik Budapestet, ott ütjük meg őket, ahol igazán és tényleg nagyon fáj majd nekik. Ez az út a 2022-es parlamenti választásigyőzelemhez és a Fidesz rendszerének leváltásához! Együtt sikerülni fog, mert Budapest a minénk, mindannyiunké!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.