Budapest a miénk, Karácsony esélyt ad a változásra

Budapest a miénk, Karácsony esélyt ad a változásra

A változásnak egy jelöltje van: Karácsony Gergely, aki egy új, zöld szemléletet, korrupciómentes közéletet, fiatal lendületet és emberséges bánásmódot hoz el Budapestnek. Hamisíthat a Fidesz bármennyi ajánlóívet, állíthat akárhány kamujelöltet, a polgárok pontosan tudják, kire kell szavazniuk, ha akarják a változást. Karácsony Gergely a mi emberünk, Budapest a mi városunk!

Végignézve az önkormányzati választásokon indulójelölteken, láthatjuk, hogy 2010 óta előszörháttéralkuk helyett tisztességes körülmények között valósított meg érdemi összefogást a teljes ellenzék. Régóta vártunk erre, régóta tartoztak nekünk ezzel. Az ellenzéki pártok végre tényleg települések százainvoltak képesekarra, hogy megtalálják a legalkalmasabb közös jelöltet. Azt, aki képes arra, hogy egyesítse az ellenzéki tábort, leváltsa a Fideszt és vezesse a várost. Képesek voltak arra, hogy önös érdekeik helyett a települések és az ország érdekét tartsák szem előtt.

Budapesten ráadásul képesek voltak belátni azt is, hogy a régi módszerekkel nem lehet felrázni a politikától megcsömörlött polgárokat, és képesek voltak egy valós politikai innovációt is bevezetni.Karácsony Gergely nem úgy lett Budapest főpolgármester-jelöltje, hogy a pártok vezetői addig zsarolták egymást, amíg valaki meg nem hátrált. Előválasztáson, két fordulóban mérkőzött meg mindazokkal, akik hajlandók voltak tisztességgel beleállni a fair versenybe. Ilyen nem történt az utóbbi évtizedekben, a politikában végre úgy történt valami, ahogy a való életben is tisztességes lenne. Győzött a jobb jelölt, és ezzel győztek a budapesti polgárok, hiszen végre valós esély van arra, hogy meg lehessen verni a Fideszt Budapesten.

A változásnak csak egy jelöltje van, állíthat a Fidesz bármennyi kamujelöltet és másolhat le akárhány ajánlóívet, a polgárok pontosan tudják, kire kell szavazniuk, ha akarják a változást.

Karácsony Gergely a mi emberünk, aki változást hoz Budapesten: új és zöld szemléletet, korrupciómentes közéletet, fiatal lendületet és emberséges bánásmódot!

A Fidesz-bérencek semmitől nem riadnak vissza: ajánlóívek hamisításával, átöltöztetett narancssárga jelöltekkel, zsarolással, gyűlöletkampánnyal és hatalmi eszközökkel is megpróbálják  szétverni a megvalósult összefogást. Nem fognak sikerrel járni! Sem Szombathelyen, sem Pécsett, sem Budapesten!

Végre itt az esély, amivel élnünk kell, és amitől nem hagyjuk magunkat eltántorítani! Vissza fogjuk venni a városunkat a Fidesztől. Mi, Budapest polgárai, most azt mondjuk Orbán Viktornak és bábjainak: elég volt belőletek! Elég a dadogó strómanok szájbűzéből, a parlamenti belépővel foghegyről beszélésből, a kocsiból kidobott szaros pelenkákba csomagolt állami hozományokból! Nem ilyen lovat akartunk! Takarodjatok az iskoláinkból, húzzatok ki a hálószobánkból, ne pofázzatok bele az életünkbe többé. Ez a mi városunk, nem a ti birtokotok! Nektek csak az van, amit tőlünk loptatok, az pedig nem lesz mindig a tiétek! Visszavesszük, most kezdjük!

Október 13-án fontos dolgunk van: el kell menni szavazni, mert helyben most le lehet váltani a fideszes bűnbandát! Ha pedig Orbán Viktor maffiarendszere az önkormányzatokban meggyengül, azzal megkezdődik a rezsim egészének széthullása. Ha pedig elveszítik Budapestet, ott ütjük meg őket, ahol igazán és tényleg nagyon fáj majd nekik. Ez az út a 2022-es parlamenti választásigyőzelemhez és a Fidesz rendszerének leváltásához! Együtt sikerülni fog, mert Budapest a minénk, mindannyiunké!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.