Ezért csicskul be mindenki Erdogannak

Ezért csicskul be mindenki Erdogannak

Sokak szerint tömeggyilkos, még többek szerint kegyetlen diktátor, akinek semmit sem jelent a demokrácia. Erdogant mégis mindenhol fogadják Európában, a németek a hátát lapogatják, Orbán pedig csontig benyal neki. De miért? Máris mondjuk!

Erdogan egy terrorista, aki sakkban tartja Európát.

Így foglalható össze röviden a válasz arra a kérdésre, miért fogadja de a német, a francia, a brit államfő szívélyesen a török elnököt. Annak ellenére, hogy Szíriában minden bizonnyal háborús bűnöket követett el, hogy hazájában lecsukatta az ellenzéki újságírókat, választásokat csalt el, könyörtelen a politikai ellenfeleivel és semmibe veszi az emberi jogokat.

Robbanómellény helyett migránsok és menekültek.

A terroristák sokszor öngyilkos merénylőként próbálkoznak, vagyis magukra csatolnak egy kiló dinamitot, túszul ejtenek egy csomó embert, és így kezdenek feltételeket diktálni ellenségeiknek. Erdogan fegyvere hasonló, de mégis más. Törökországba a becslések szerint akár 8 millió migráns is érkezhetett az elmúlt évek során, akiknek nagyjából felét hatalmas menekülttáborokban őrzik a szír határ közelében.

Erdogan tehát olyan fegyverrel rendelkezik, amitől retteg az EU.

Rendszeresen zsarolja Európa vezetőit a török államfő, újabb és újabb segélyeket, ajándékokat, sápokat kér azért cserébe, hogy továbbra se engedje át határain azt a bizonyos 4 millió menekültet és bevándorlót. Időnként a stílusa is pontosan olyan, mint egy közepesen fejlett közel-keleti terroristacsoportnak.

Erdogan: Fizessen az EU vagy küldöm a migránsokat!

A török diktátor, amikor épp elfogy a lóvéja, mindig ugyanazzal áll elő már évek óta. Pénzt követel az Európai Uniótól, hogy a Szíriából érkező menekültek ott maradjanak országában. Nemrégiben szó szerint azt mondta, ha az EU nem fizet 6 milliárd eurót, Törökország kinyitja a kapukat. Eléggé hasonlít ez a terroristák stílusára.

Erdogan és Orbán két jó barát.

Orbán Viktor alig pár napja nagyon vendégszeretően fogadta a török diktátort Budapesten: nagy buli volt, közben a fél várost lezárták, nemcsak a tüntetőket, de a járókelőket is városszerte blokád alá vették a rohamrendőrök. Sokan órákat vártak a házuk előtt, mert nem engedték haza őket a zsaruk.

Orbán a terrorelhárítók helyett a terror oldalára állt.

Orbán Viktor úgy döntött, hogy az EU ellenében inkább a törökök oldalára áll. Vagyis az európai vezetőkkel ellentétben nem meggyengíteni akarja Erdogan zsarolási potenciálját, hanem épp ellenkezőleg. Szövetségre lépett vele, és számtalanszor nyilatkozott elismerően az illiberalizmus mintaállamának számító Törökországról. Ezzel Orbán maga is beállt Erdogan terrorszervezetébe.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.