Orbánék hazugságai hiteltelenné tették a kormányt a koronavírus ügyében is

Orbánék hazugságai hiteltelenné tették a kormányt a koronavírus ügyében is

Nem meglepő, hogy a magyar társadalmat nem tudja megnyugtatni a kormányzati kommunikáció az új koronavírussal kapcsolatban. Ha valaki éveken keresztül hazudozik, nyilván nem fog neki senki hinni a valódi veszélyhelyzetekben sem.

Orbánnak és bandájának van bőr a képén arra szólítani a sajtó munkatársait, a nyilvánosságot, hogy gyakoroljanak önmérsékletet az új koronavírussal kapcsolatban. Legutóbb például a Belügyminisztérium szólított erre az operatív törzs nevében, amiért egy képviselő nagyobb nyilvánosságot kért a Fidesz-kormánytól a vírus ügyében. 

Már-már mi szégyelljük magunkat Orbán helyett

Az a rezsim vár el önmérsékletet, mi több, bizalmat, amelyik hatalomra kerülése óta csak titkolózni képes. Lassan 10 éve mindent elkövetnek azért, hogy a sajtó elől eltitkolják kínos ügyeiket. Erre Orbán kedvenc eszköze a sajtószabadság felszámolása, médiumok bekebelezése, vagy éppen megszüntetése. 

Bebizonyosodott: Jogsértően jött létre Orbán csicskamédiája

Most azonban már a Fővárosi Törvényszék ítélete is rávilágít erre. A bíróság ugyanis kimondta: jogsértően hagyta jóvá a versenyhatóság a kormánypárti sajtóbirodalom létrejöttét. Ezt abban a perben állapították meg, amelyben a Szabad Pécs online lap kiadóját a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) képviseli.

De vérbeli putyinista vámpírkormányhoz méltón álhírek, összeesküvés-elméletek és hazugságok tömegével is elárasztották a hazai nyilvánosságot. Erre az egyik legkézenfekvőbb példa az az irgalmatlan mennyiségű hazug gyűlöletkeltés, álhírcunami, amit menekültügyben folytatnak. 

Volt, hogy egy Fidesz-bábnál épp nem volt kéznél valami orbitális hazugság, vagy még nem szántottak be egy független médiumot. Ilyenkor valódi, Orbánéknak kellemetlen kérdést kaptak. Ezt is a lehető legundorítóbb módon kezelték. Nem nyilatkoztak, nem voltak hajlandóak válaszolni, vagy csak valami cinikus, lekezelő, pökhendi, arrogáns megnyilvánulásra futotta tőlük. 

Semmi okunk hinni egy hazug rezsimnek.

Hogyan lehetne megelőlegezni a bizalmat egy olyan mérhetetlenül hazug és sunyi kormánynak, mint Orbán Viktoré? 

A felcsúti miniszterelnök és bandája hatalomra kerülésük óta csak és kizárólag önös politikai érdekeik alapján hazudoznak. Ezzel pedig elérték azt, hogy most, amikor szükség lenne a társadalom hiteles megnyugtatására, már senki nem tud hinni nekik. 

Hiszen, ha eddig csak manipuláltak, titkolóztak és hazudtak - miért pont a koronavírus ügyében mondanának igazat?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 dolog, amire pofátlanul szórja a Fidesz a pénzt

Vannak róla sejtéseink, de igazából nem tudjuk pontosan, mit akar kompenzálni Orbán vámpírkormánya, amikor pofátlan módon herdálja a közpénzt. Íme 5 + 1 kirívó példa a csicskák pazarlására.

  • 2020.06.05

Brutális hazugságokkal vádolta meg a Lázármédia Márki-Zay Pétert - FFF 18. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát fedjük fel. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, milyen az, amikor a fideszes Lázármédia vermet ás, de maga esik bele. 

  • 2020.06.02

Ifj. Lomnici percenként hazudik a pénzünkből – FFF

Azt hiszik a propagandisták, hogyha a jogvédőkkel szemben jogász hazudik, az majd hihető lesz. Hát nem! Most egy ilyen szánalmas, álcivil, álszakértő csúsztatását mutatjuk be a FideszFéknyúzFigyelőben.