Szexuális zaklatás? A fideszes sajtó minden áldozatot megalázott

 Szexuális zaklatás? A fideszes sajtó minden áldozatot megalázott

A TV2 minden sajtóetikai szabályt felrúgva sározta be Újbuda közös polgármesterjelöltjét, Dr. László Imre volt kórházigazgatót, akire megpróbálta ráhúzni a szexuális zaklatás vádját. Az ellenzék példamutatóan összezárt, tüntetést szervezett a TV2 székháza elé. A csatorna ezzel sokkal nagyobb bűnt követett el, mint egy politikai szereplő rágalmazása.

 

Annak idején a TV2 Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi csatornájaként funkcionált. Mindenki, aki szeretett volna a televíziózásban, az újságírásban tanulni, remek szakemberekkel találkozhatott ott. Mára a médiában elhelyezkedni kívánók csak egy propagandagyárat találnak a helyén. Egy olyan csatornát, ahol a választás előtt tíz nappal névtelenül bemutatnak valakit, aki állítólag szexuális zaklatás áldozata lett, a megvádolt fél megkérdezése nélkül.

Az ország egyik legnagyobb kereskedelmi csatornájából lett propagandagyár.

Ezzel a „riporttal” a TV2 megalázott mindenkit, akit valaha szexuális jellegű abúzus ért, mivel komolytalanná tette, a politikai bulvárposvány mocsarába űzte ezt az egyébként komoly témát, amiről csak felelősségteljesen szabad beszélni. A Fidesz-közeli médium áttörte azt a falat, amely még valamelyest óvta a szenzációhajhászattól a tényleges zaklatók tényleges áldozatait. 

A TV2 egy komoly témát űzött a politikai bulvárposvány mocsarába!

László Imre besározása óta semmilyen akadály nincs a kormánypártok előtt: ha valaki esélyes megverni a választáson őket, csak szólniuk kell valamelyik lakájmédiának, és már kész is a riport az ismeretlen nőről/férfiról, akit állítólagosan zaklatott az illető húsz évvel ezelőtt. Ha kiderül, hogy nem igaz, a perköltséget kifizeti a csatorna, de addigra már rég véget ért az egész választási mizéria. 

A közös ellenzéki jelöltek képesek voltak tegnap ezt a folyamatot megállítani. Elejét vették annak, hogy egy komoly vád ne lehessen politikai eszköz, gáncsot vetett a Fidesz elé, és a komolytalan vádakat egyetlen percig sem kezelték úgy, mintha azoknak bármiféle alapja is igaz lehetne, hiszen a valódi áldozatok nem a TV2-ben jelentkeznek, alig több mint egy héttel az önkormányzati választások előtt, név, arc és feljelentés nélkül.

Az ellenzéki pártok megállították ezt a folyamatot.

A Fidesz ebből a vádból nem jött ki jól és felmérhette, hogy erősítette az ellenzéket, a mostaninál is összetartóbbá tette azt, nagyobb esélyt adva a saját leváltására…

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.