Szexuális zaklatás? A fideszes sajtó minden áldozatot megalázott

 Szexuális zaklatás? A fideszes sajtó minden áldozatot megalázott

A TV2 minden sajtóetikai szabályt felrúgva sározta be Újbuda közös polgármesterjelöltjét, Dr. László Imre volt kórházigazgatót, akire megpróbálta ráhúzni a szexuális zaklatás vádját. Az ellenzék példamutatóan összezárt, tüntetést szervezett a TV2 székháza elé. A csatorna ezzel sokkal nagyobb bűnt követett el, mint egy politikai szereplő rágalmazása.

 

Annak idején a TV2 Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi csatornájaként funkcionált. Mindenki, aki szeretett volna a televíziózásban, az újságírásban tanulni, remek szakemberekkel találkozhatott ott. Mára a médiában elhelyezkedni kívánók csak egy propagandagyárat találnak a helyén. Egy olyan csatornát, ahol a választás előtt tíz nappal névtelenül bemutatnak valakit, aki állítólag szexuális zaklatás áldozata lett, a megvádolt fél megkérdezése nélkül.

Az ország egyik legnagyobb kereskedelmi csatornájából lett propagandagyár.

Ezzel a „riporttal” a TV2 megalázott mindenkit, akit valaha szexuális jellegű abúzus ért, mivel komolytalanná tette, a politikai bulvárposvány mocsarába űzte ezt az egyébként komoly témát, amiről csak felelősségteljesen szabad beszélni. A Fidesz-közeli médium áttörte azt a falat, amely még valamelyest óvta a szenzációhajhászattól a tényleges zaklatók tényleges áldozatait. 

A TV2 egy komoly témát űzött a politikai bulvárposvány mocsarába!

László Imre besározása óta semmilyen akadály nincs a kormánypártok előtt: ha valaki esélyes megverni a választáson őket, csak szólniuk kell valamelyik lakájmédiának, és már kész is a riport az ismeretlen nőről/férfiról, akit állítólagosan zaklatott az illető húsz évvel ezelőtt. Ha kiderül, hogy nem igaz, a perköltséget kifizeti a csatorna, de addigra már rég véget ért az egész választási mizéria. 

A közös ellenzéki jelöltek képesek voltak tegnap ezt a folyamatot megállítani. Elejét vették annak, hogy egy komoly vád ne lehessen politikai eszköz, gáncsot vetett a Fidesz elé, és a komolytalan vádakat egyetlen percig sem kezelték úgy, mintha azoknak bármiféle alapja is igaz lehetne, hiszen a valódi áldozatok nem a TV2-ben jelentkeznek, alig több mint egy héttel az önkormányzati választások előtt, név, arc és feljelentés nélkül.

Az ellenzéki pártok megállították ezt a folyamatot.

A Fidesz ebből a vádból nem jött ki jól és felmérhette, hogy erősítette az ellenzéket, a mostaninál is összetartóbbá tette azt, nagyobb esélyt adva a saját leváltására…

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.